Insa de 1 aprilie sa aiba adevarata valoarea a unui pr 10.. mi-ar ajunge 1 zi![]()
Insa de 1 aprilie sa aiba adevarata valoarea a unui pr 10.. mi-ar ajunge 1 zi![]()
Poti sa dai de mine usor, @contact.
am pr 4 de la pr 0. estimam un cinci dar m-au scos cateva magazine online din footer pe furish![]()
suprinzator mi-a scazut traficul weekend-ul asta..... ma asteptam sa creasca macar de patru ori![]()
Ultima modificare făcută de ibaldazar; 5th April 2010 la 07:41.
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
cred ca glumea si el![]()
Dupa un singur update de pr e cam greu sa obtii 5, nu e imposibil totusi. Dar nu asta e problema, ai analizat putin siteul despre care este vorba?
Dar bing de la 0 la 9, atunci cand a fost lansat?![]()
Se poate obtine orice PR, dar doar daca e un site mare, cu multe linkuri.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
ce-mi place cand va aprindeti.. uite si masochistu' ala vroia pr 5 din prima.. si mai vrea si trafic
oricum.. de abia acum incepe greul.. de la 4 la 5.. acum e acum
despre shopspot este vorba.. cred ca urmeaza sa mai creez link-uri fantoma. vad la conurenta ca au link-uri indexate in jur de 3-4 milioane la 800k de produse. Eu in jur de 250k si pentru un oarecare motiv nu vrea sa treaca de 200k pagini indexate. Are cineva vre-o idee de ce?Presupun ca din cauza textelor din dreapta, ma gandeam sa le inlocuiesc cu link-uri spre produse random?
daca de craciun nu fac pr 5.. ma apuc de gradinarit.
AM ZIS!
Ultima modificare făcută de ibaldazar; 6th April 2010 la 04:03. Motiv: pen' ca-s anagramat, analfabet cuc si alta pasare
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)