Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Penalizare google?

fatfrumos4u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Posturi
    30
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de voidcode Vezi Post
    si pentru siteurile care is penalizate care e medicamentul?
    de ex am avut si eu o lista cu 5 siteuri care au cazut toate odata de pe prima pag pe pag 5-6.. ft curios e ca stau pe 5-6 ...
    ce e de facut?

Am studiat pozitia site-ului toata saptamana si chiar nu mai inteleg nimic... Duminica eram pe locul 2 la cautarea principala si pe 2 la cea secundara, luni eram pe 10 la principala, pe pagina 5 la cealalta, marti si miercuri pe locul 7 la principala si pe locul 13 la cealalta, joi pe locul 4 la amandoua, iar astazi sunt din nou pe locul 10 la principala si pe pag. 5 la cea secundara. Nu am modificat absolut nimic la site toata saptamana. Deci care e pozitia reala? E doar un 'google dance' si isi va reveni la normal sau ma va mai tine ceva timp asa?

Si inca ceva... e o regula ca site-urile penalizate sa coboare pe pagina 5? Am vazut foarte multi useri pe forum care spuneau ca le-au cazut site-urile pe pagina 5 la cautare si spuneau ca au fost penalizati. De asemenea, un site poate fi penalizat doar la o anumita cautare, iar pt celelalte sa mearga bine?

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Citat Postat în original de fatfrumos4u Vezi Post
    Am studiat pozitia site-ului toata saptamana si chiar nu mai inteleg nimic... Duminica eram pe locul 2 la cautarea principala si pe 2 la cea secundara, luni eram pe 10 la principala, pe pagina 5 la cealalta, marti si miercuri pe 7 la principala pe 13 la cealalta, joi pe 4 la amandoua, iar astazi sunt din nou pe 10 la principala si pe pag 5 la cea secundara. Nu am modificat absolut nimic la site toata saptamana. Deci care e pozitia reala? E doar un 'google dance' si isi va reveni la normal sau ma va mai tine ceva timp asa?

Si inca ceva... e o regula ca site-urile penalizate sa coboare pe pagina 5? Am vazut foarte multi useri pe forum care spuneau ca le-au cazut site-urile pe pagina 5 la cautare si spuneau ca au fost penalizati. De asemenea, un site poate fi penalizat doar la o anumita cautare, iar pt celelalte sa mearga bine?
    Studiaza putin top 20 pt keywordul "jocuri" si ai sa vezi ce e acolo.
    Se schimba pozitii aproape de la ora la ora, zi de zi si asta de vreo 2 luni de zile. Numai primii 2 cred ca sunt constanti. Instabilitate e termenul, si cred ca va trebui sa ne obisnuim cu el.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

fatfrumos4u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Posturi
    30
    Putere Rep
    0

Implicit

Am vazut si asta... Macar m-am mai linistit putin ca nu mi-a penalizat google-ul site-ul

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. penalizare google ?
    De Anwar în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th September 2009, 08:16
  2. Penalizare Google
    De RoManiac în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 11th January 2009, 01:37
  3. penalizare google
    De voidcode în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 1st August 2008, 10:11
  4. penalizare google?
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th May 2008, 13:34
  5. Penalizare google
    De Ben Boingeanu în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 21st April 2005, 17:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.