Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Ciudatenie in indexarea unui site

Vizualizare arbore

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit Ciudatenie in indexarea unui site

Zilele trecute pe 27 m-am decis sa dau drumul unui site ce era la un moment dat inactiv.
    Indexul a fost luat in google in 15 min de la adaugarea noului continut impreuna cu alte 3 directoare cate are situl. ( Category , Brand , Merchants )
    La cateva ore a inceput sa-mi indexeze pagini din directorul Brand
    La prima vedere nimic ciudat.
    La o privire mai atenta am remarcat ca mi-a indexat brand-uri al coror nume era format doar din 2 si 3 litere.
    Pe data de 28 m-am uitat curios si am observat ca a inceput sa-mi indexeze branduri al caror nume este format din 4 si 5 litere. Binenteles ca el G indexeaza in continuare si brandurile din 2 si 3 litere.
    Acum pe 29 nu gasesc decat vreo 2 branduri indexate care sa aiba 6 caractere dar gasesc foarte multe indexate in ultimele 24 de ore formate din 2 si maxim 5 caractere.
    In felul acesta in 2 zile au fost indexate 220 de pagini din directorul brand.
    Din directorul Category si Merchants nici o pagina interna nu se regaseste in G.
    Remarc cumva ca primul la indexat a fost directorul cel mai scurt si anume Brand care are 5 caractere. Apoi a inceput sa indexeze paginile interne ale acestui director in ordinea numarului de caractere ale respectivelor brand-uri.
    Nu exista diferenta ca si marime de pagina intre pagina unui brand format din 3 caractere si unul format din 15.Nu poti zice ca pagina brandului din 3 caractere are 8 Kb si cea a brandului din 15 caractere are 200 Kb datorita faptului ca sant mai multe produse adaugate in cel de 15 caractere.
    Stau si ma gandesc de ce G a ales sa inceapa indexarea astfel si daca poate insemna ceva.
    Parca ar avea un tipar dupa care indexeaza paginile.Parca le sorteaza in prealabil dupa numarul de caractere.
    Nu am intalnit niciodata un tipar dupa care sa inceapa sa indexeze si sa publice paginile unui site.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 29th January 2010 la 10:05.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Promovarea unui site
    De Gabriel Puscuta în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 8th November 2010, 11:56
  2. Indexarea rezultatelor cautarilor interne pe un site - OK sau nu?
    De vivaldi în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 20th February 2010, 15:49
  3. "Ciudatenie" in analiza traficului unui site
    De RoManiac în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th January 2010, 18:13
  4. Indexarea unui site cu elemente Flash (meniu, casete de text, galerie foto)
    De lucian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th October 2007, 16:04
  5. Probleme cu indexarea unui director
    De Netul în forumul Client side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 27th March 2007, 15:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •