Salut,
As vrea sa aflu parerile voastre in legatura cu indexarea de catre Google a rezultatelor cautarilor interne pe un site, in special un site de e-commerce.
Google Webmaster Help spune: "Use robots.txt to prevent crawling of search results pages or other auto-generated pages that dont add much value for users coming from search engines."
Ar trebui urmata directiva asta? Stiu ca sunt o multime de site-uri mari de afara care nu se conformeaza, nu stiu insa daca Google le aplica vreo penalizare sau nu.
Cat de relevant si cat de valoros este un astfel de landing page pentru un user care vine pe site-ul tau din Google? Cat de mult pierzi tu daca te conformezi acestei recomandari si nu permiti indexarea unor pagini care pana la urma pot contine cuvinte cheie relevante pentru business-ul tau?
Si ce ai de pierdut daca totusi lasi Google sa indexeze aceste pagini? Parerile sunt impartite afara, iar in .ro nu am gasit nici o discutie pe aceasta tema...
Deci ce parere aveti? Ar trebui lasate sa fie indexate paginile cu rezultatele cautarilor interne (ceva de genul _search.php?q=artur%20si%20razboiul%20celor%20doua %20lumi&catid=0&page=1) sau nu?