Da @dcosmin83 am intalnit o astfel de penalizare in sensul urmator.
Pe un site penalizat initial supraoptimizat off page dupa o nisa . Sa zicem Monitoare Lcd.
Siteul dupa o perioada a fost penalizat total. Dupa un an a fost depenalizat si se intampla urmatorul lucru. Incepuse sa apara iarasi in serp in unele cazuri pe pozitii fruntase ( asta dupa ce i-a fost schimbat si continutul ) . Numai ca nu aparea sub nici o forma dupa aceasta expresie data ca axemplu "monitoare lcd"
De asemenea am observat ca aparea extrem de greu si dupa cuvinte related , din domeniul IT.
Atunci am tras concluzia ca e posibil ca Google sa aplice penalizari doar pe un anume segment de cuvinte ( in cazul acesta pe segmentul de cuvinte ce au legatura cu domeniul IT ).
Dupa o perioada anume a disparut si aceasta penalizare si situl a reintrat in serp dupa Monitoare Lcd pe pozitii bunicele dupa care a disparut total pentru ca am schimbat continutul in intregime.
Deci concluzia a fost ca Google poate penaliza doar partial un domeniu dupa anume cuvinte , plus derivatele ce fac parte din nisa.
Spre deosebire de tine la mine a fost o penalizare totala pe tot situl si o iesire aproape totala din serp la inceput, nu doar pe un grup de cuvinte.
E o concluzie controversata dar merita reflectat asupra ei![]()

Răspunde cu citat