Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: penalizare ciudata

Vizualizare arbore

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de dcosmin83 Vezi Post
    buna si la multi ani !

de cateva zile ma stresez cu o penalizare ciudata pt cu singur grup de cuvinte legate si site-ul meu.

o buna perioada de timp am fost locul 2, pe urma la pr update am cazut pe pagina 2, iar in 2 zile am revenit iar pe locul 2

azi iar vad ca sunt pe pagina 2

se pare ca sunt penalizat doar pe un grup de cuvinte. Pt alte cuvinte site-ul si-a pastrat pozitia in serps

s-a mai lovit careva de acest tip de penalizare ?
    Da @dcosmin83 am intalnit o astfel de penalizare in sensul urmator.
    Pe un site penalizat initial supraoptimizat off page dupa o nisa . Sa zicem Monitoare Lcd.
    Siteul dupa o perioada a fost penalizat total. Dupa un an a fost depenalizat si se intampla urmatorul lucru. Incepuse sa apara iarasi in serp in unele cazuri pe pozitii fruntase ( asta dupa ce i-a fost schimbat si continutul ) . Numai ca nu aparea sub nici o forma dupa aceasta expresie data ca axemplu "monitoare lcd"
    De asemenea am observat ca aparea extrem de greu si dupa cuvinte related , din domeniul IT.
    Atunci am tras concluzia ca e posibil ca Google sa aplice penalizari doar pe un anume segment de cuvinte ( in cazul acesta pe segmentul de cuvinte ce au legatura cu domeniul IT ).
    Dupa o perioada anume a disparut si aceasta penalizare si situl a reintrat in serp dupa Monitoare Lcd pe pozitii bunicele dupa care a disparut total pentru ca am schimbat continutul in intregime.
    Deci concluzia a fost ca Google poate penaliza doar partial un domeniu dupa anume cuvinte , plus derivatele ce fac parte din nisa.
    Spre deosebire de tine la mine a fost o penalizare totala pe tot situl si o iesire aproape totala din serp la inceput, nu doar pe un grup de cuvinte.
    E o concluzie controversata dar merita reflectat asupra ei
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 9th January 2010 la 18:04.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Indexare ciudata
    De Buta Paul în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd September 2009, 10:52
  2. Problema ciudata de indexare!
    De Cristi G în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 14th July 2009, 17:59
  3. Reclama ciudata Adsense
    De Netul în forumul Adsense
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 14th February 2009, 23:04
  4. O chestie ciudata
    De petru în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th March 2007, 10:56
  5. chestie ciudata
    De mariusx în forumul Google