Am un site de muzica...am postat vreo 40000 de mii de pagini si au trecut cam 2 saptamani. Mi sau indexat vreo 200 de pagini... este bine ? indexeaza prea incet ?Ce as putea face sa le indexeze mai repede?
Am un site de muzica...am postat vreo 40000 de mii de pagini si au trecut cam 2 saptamani. Mi sau indexat vreo 200 de pagini... este bine ? indexeaza prea incet ?Ce as putea face sa le indexeze mai repede?
Cam multe pagini in doar 2 saptamani. Probabil ai urcat o baza de date a cuiva sau ...tu stii.
Oricum tot ce trebuie sa faci e sa aduci link-uri catre site-ul tau de muzica, sa adaugi content in continuare daca se poate zilnic dar nu atat de mult si in rest sa ai rabdare.
Google si celelalte motoare de cautare iti vor indexa incet majoritatea paginilor.
nu este o baza de date a nimanui... baza de date e facuto pe calc meu... o vara m'am straduit si am adaugat cu cativa preteni 40000 de post-uri ( sunt melodii embedu + un titlu original ).Dar ce sa fac sa imi adauge mai repede ? asta ar trebui sa vb-im pe privat... add electro.kiss daca doriti sa ma ajutatisau lasati un raspuns chiar aici
Adauga sitemapuri vezi posturile astea:
http://www.submitsuite.ro/blog/sitem...000-de-linkuri
http://www.submitsuite.ro/blog/sitem...enerat-dinamic
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
adauga sitemapuri cum zicea Marius si asteapta. Am si eu un site cu foarte multe pagini, si a durat ceva vreme pana le-a indexat, cateva saptamani.
3 saptamani pentru site de la 0 luat -> pagini indexate 22.000. Posturile de mai sus sunt scrise din experienta, nu din auzite, foloseste ca e gratis![]()
Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 25th October 2009 la 18:19.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Cu siguranta ai nevoie de sitemapuri, multe sitemapuri si rabdare pentru a indexa toate paginile alea. Si sa nu uitam de backlinkuri, dar nu multe deodata (ca cele 40000 de pagini).
Numai bine!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)