Am si eu o intrebare.
Cat de importante sunt linkurile directe de pe blogurile care au extensia blogspot.com pentru SERP?
Adica e mai important sa obtin linkuri de pe site-uri clasice .com? sau de pe bloguri?
Multumesc
Am si eu o intrebare.
Cat de importante sunt linkurile directe de pe blogurile care au extensia blogspot.com pentru SERP?
Adica e mai important sa obtin linkuri de pe site-uri clasice .com? sau de pe bloguri?
Multumesc
linkurile de pe blogspot vin de pe ipuri diferite, evident, sunt milioane de bloguri pe blogspot hostate pe servere diferite.
Nu stiu daca ajuta foarte mult in pozitionarea in motoarele de cautare de moment ce toate au extensia blogspot.com . Oricum sGoogle acorda o mai mare importanta blogurilor si teoretic un link de pe un blogspot are trebui sa fie mai valoros decat de pe un site clasic.
Depinde in primul rand de continutul blogului respectiv. Daca are continut asemanator cu cel al sitului tau, atunci da... se merita un link acolo.
sunt binevenite linkurile de pe subdomeniile .blogspot, iar daca aceste bloguri au si tema siteului tau este si mai bine
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)