daca are cont business sa-si faca un cont adsense pe Persoana Fizica si o sa-si poata face retragerile fara comisionul ala exagerat prin Western Union. Acolo cat ai de primit, atat primesti... fara comisioane diverse de la banci fantoma.
eu am si cont business si am cont la transilvania, si acum de luna asta mau informat ca este varianta de abonament bancar in care platesti mult mai putin decat in mod normal, ei au zis ca ce depaseste 10E, 20E sau 50E in total comisioane pe luna primesti inapoi, sa vad ce se intampla luna viitoare,
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
western e cea mai buna solotie desi cred ca si acolo google isi opreste comison
prin western google nu isi opreste comision. face destul banii pe seama ta... nu iti mai ia si din aia![]()
e tarziu sau ... unii chiar vor doar sa isi mareasca numarul de posturi ... cred ca il faceti pe om sa rada copios (mmariusel); daca citeati ... cred ca e vorba de un cont de business, unde nu sunt optiune pentru WU. si se mai plang unii ca a scazut calitatea de pe seopedia ....
Ma intreb de ce unii care nu au habar de un anumit subiect se baga in seama si dau tot felul de solutii fanteziste. Pentru cont pe persoana juridica nu exista decat optiunea prin CEC. Western Union este valabil doar pentru persoane fizice
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Cine a zis ceva de persoana juridica. Eu am raspuns la postarea lui neodown, in legatura cu comisionul.
Bine ca aveti voi habar si ridicati calitatea seopedia. Ce ne-am face fara voi
PS. Ma doare in cot de numarul de posturi. Daca urmeream asta aveam acum mii probabil. Din cate stiu eu pe forumuri se discuta. Mi-e la fel de usor sa nu zic nimic, nu duc libsa de activitate.
Ultima modificare făcută de mariuslmm; 26th March 2009 la 11:49.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)