Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Relevanta Backlink Google

Afișare hibrid

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Discutia despre PR chiar se leaga de subiectul de fata. Din cate stiu, cu operatorul "link:" Google iti arata in principal site-urile cu PR/trust mare care linkeaza catre tine. Asta nu inseamna ca numai astea le calculeaza in stabilirea PR-ului sau trust-ului site-ului tau.

Ca sa iti vezi toate linkurile incoming foloseste Yahoo! Site Explorer (dar nici asta nu e 100% accurate tot timpul). Un alt tool util e LinkScape de la seomoz.org, dar trebuie sa platesti subscription la ei ca sa il poti folosi calumea.

Si ca sa revin putin la PR, le dau dreptate si lui Roby si lui Draqos. PR-ul nu are importanta foarte mare in rankarea directa dar e important dintr-un punct de vedere pasiv pentru ca un PR mai mare aduce crawler-ul mai des pe site (deci posibilitatea sa rankezi mai repede pentru un keyword si sa iti indexezi bine site-ul), da o alta greutate linkurilor inbound (subiect controversat) si scoate la suprafata paginile adanci din structura unui site, dand site-ului posiblitatea sa rankeze bine pentru termeni long tail.

gabi911 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Vârstă
    46
    Posturi
    59
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Si ca sa revin putin la PR, le dau dreptate si lui Roby si lui Draqos. PR-ul nu are importanta foarte mare in rankarea directa dar e important dintr-un punct de vedere pasiv pentru ca un PR mai mare aduce crawler-ul mai des pe site (deci posibilitatea sa rankezi mai repede pentru un keyword si sa iti indexezi bine site-ul), da o alta greutate linkurilor inbound (subiect controversat) si scoate la suprafata paginile adanci din structura unui site, dand site-ului posiblitatea sa rankeze bine pentru termeni long tail.

Corect si frumos explicat.
    Vezi o galerie de rochii de mireasa pe korina.ro

Cipixxx este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th January 2007
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de gabi911 Vezi Post
    Corect si frumos explicat.
    in cazul asta mai cititi o data ce am zis mai sus. n-are treaba pr-ul in cazul asta. doh
    Ultima modificare făcută de Cipixxx; 5th January 2009 la 19:40.

webvertise este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st December 2005
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Ca sa iti vezi toate linkurile incoming foloseste Yahoo! Site Explorer (dar nici asta nu e 100% accurate tot timpul). Un alt tool util e LinkScape de la seomoz.org, dar trebuie sa platesti subscription la ei ca sa il poti folosi calumea.
    Eu am dubii sa folosesc Yahoo! sau LinkScape ca sa analizez linkurile de pe site-urile concurente la Google. Pur si simplu nici Yahoo si nici LinkScape nu au acelasi index ca si Google, iar algoritmi de clasificare a valorii linkurilor sunt total diferiti.

Pentru mine, link:numesite.com la Google.com mi se pare ca este un indicator mai bun al relevantei linkurilor. Stiu sigur ca acele linkuri sunt vazute de Google, nu linkuri ipotetice.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Backlink-uri MSN
    De Skinnerul în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 2nd June 2011, 01:15
  2. Wordpress : Cautare dupa relevanta
    De Lucian00 în forumul Server side
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 18th April 2010, 12:50
  3. Importanta vs relevanta
    De Federals în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th February 2008, 21:02
  4. Backlink PR6 si PR7
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th September 2007, 12:56
  5. backlink from ask.co.uk ?
    De miealex în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd April 2007, 13:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •