hai sa-ti rapsund eu acum:
1. frate-miu de e forma, nici nu stie ce-i ala spam, nu-l baga in asta
2. n-am nici o baza de date cu nimeni - dc tu ma acuzi ca da, dovedeste-mi
3. calmeaza-te ca nu-mi pierd timpul cu asa ceva - cu datu-n judecata. care voi?
4. "Va ocupati cu publicitatea, nu? Publicitate ilegala, nu?" - care publicitate ilegala?
5. "Dar fiindca ne enervezi cu nesimtirea ta" - poate te enervez pe tine, dar cu altii am vorbit ca de la om la om
6. "rezulta ca mesajul trimis are caracter comercial" - tu intelegi termenul de "comercial"?
7. nu ti-am trimis mail-ul personal tie, faptul ca tu ai sarit ca ars, e problema ta, si dc citeai chiar am zis cate am trimis, 40 si din pacate a ajuns la unu ca tine
8. care nesimtire? ca vreau sa mi se dovedesca confrom legii c-am facut spam (legea spune - mesaj electronic cu caracter comercial - fa legatura cu punctul 6)?
9. "Nu va convine ca va cunoastem si stim ce persoane de nimic sunteti? Nici noua nu ne-a convenit cand ne-ati trimis spamul vostru murdar, de care nu aveam nevoie si care ne infunda casutele de mail." - ce fel de persoane suntem? pe ce te bazezi? ia zi-mi, de cate ori ai primit mesajul (sau l-ati primit voi)? infunda casutele de mail? are cativa kb mail-u', cum adica infunda casutele de mail? tutror angajatilor? nu cumva exagerezi?! dc era sa ma ascund, puteam s-o nfac de pe un site dion strainate asa cum face rentrop&stanton(sau cum se numeste firma) si n-aveai ce sa-mi faci decat sa stai si sa apesi pe "delete"
10. "Deoarece sunteti doi indivizi plini de tupeu, care nu dati doi bani pe legi, las' ca merge, numa' banu' sa iasa de la fraieri." - din ce s afac bani? tu ai vazut macar site-u? ai vazut oferta?

Răspunde cu citat