Citat Postat în original de DubluQ Vezi Post
nu comentez daca e spam sa nu pentru ca lege in privinta asta este praf. are si omul dreaptatea lui NU e caracter comercial. E legitima si intrebarea "daca cer accept de corespondenta prin e-mail acel email nu e spam?".

Pe de alta parte datele publicate sunt date publice, daca eu vreau iti public si bilantul de pe siteul ministerul de finante ca asa vreau eu. SUNT DATE PUBLICE.
Nu ne lua ca o gasca de imbecili care nu stiu cu ce se mananca legislatia romana, si care se sperie la auzul cuvintelor "dat in judecata".

Sa nu se inteleaga ca iau apararea vreo uneia dintre parti.

Spor...

PS Poate cineva sa il banneze pentu limbajul de lemn folosit la adresa membrilor?

nu zic ca n-am folosit limbajul adecvat, dar dc sunt atac pentru un lucru neadevarat ma deranjeaza f tare lucrul asta si dc ai vazut bine, la adresa unuia doar. imi cer scuze voua, dar nu lui!

ai perfecta dreptate, si bilantul si toate datele sunt puse pe net, DAR condrom legii 677 pe 2001, bladhaund, ionut sau tu sau cine o mai fi, n-aveti nici o baza legala prin care voi imi puteti pune datele personale la vederea oricui! intelegi? daca vrei detalii, intra pe dataprotection si-o sa intelegi. tocmai din caest motiv exista Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. spre deosenire de tine, ionut, bladound asta, ei au baza legala prin care sa poata publica aceste date.

nu vreau sa sperii pe cineva spunand ca-l voi da un judecata, dar pt ce a facut balhaund, asa voi face