Postat în original de
popescu.costi
daca nu am facut o pana acum .... te salut ... din cate vad pe site ul tau are linkuri friendly ... i ar mai trebui putina optimizare (parerea mea ... ) si poate face performanta ... insa faptul ca ne spui noua aici ca tu ai 1 milion de adrese si le trimiti la toti mail sa ii intrebi daca sunt de acord sa primeasca mesaje deja incalca anumite legi nescrise ...
Pentru faptul ca tu ai trimis al 100 lea mesaj de care un om nu avea nevoie probabil ca este de inteles atitudinea avuta fata de acest mesaj.
Deja internetul romanesc este plin de diverse persoane ce cred ca daca au in mana adrese email pot face orice vor cu ele.
Daca eu te vad pe strada cu masina pot sa vin la tine sa te dau jos si sa ma plimb cu masina ta numai pentru simplul fapt ca te am vazut. Nu stiu cat de potrivit este exemplul dat de mine ... insa cand in loc sa ti ocupi timpul cu ceva productiv stai sa stergi mesaje parca ti se taie tot cheful si incepi sa te urci pe pereti. Daca noi incercam sa intelegem de ce cineva isi face promovare prin metodele ce le considera potrivite ... incearca sa intelegi ca si noi ne am saturat de 10 ani incoace sa fim bombardati cu diverse oferte de care nu avem nevoie.