Stimate domnule Cristian Mezei,

O sa va rog sa nu mai asociati imaginea Media 2ND de celebrul caz "plagiatorii din debara". Pentru ca induceti vizitatorii forumului dumneavoastra in eroare. Media 2ND a achizitionat www . indebara . ro pe data de 1 martie 2006. Puteti verifica acest lucru pe site-ul domnului Constantin Cocioaba (www . constantincocioaba . info/indebararo-parte-din-mine . html), fostul proprietar al site-ului. Unul din primele lucruri pe care le-am facut a fost schimbarea site-ului. Mutare inspirata, ce-i drept, mai ales ca, pe atunci, nu stiam de aceasta "mica problema" a design-ului. Din cate am vazut eu pe forumul dumneavoastra (forum . seopedia . ro/showthread . php?t=1086), plagiatul a fost "descoperit" pe data de 15 februarie 2006... Deci noi inca nu achizitionasem site-ul.

In ceea ce priveste spam-ul, ca doar despre asta vorbim aici, nu-i asa, as avea o intrebare. Nu era mai simplu, stimate domnule bluemamba, sa ne trimiteti un email si sa ne cereti explicatii? Vi le dau eu abia acum, pentru ca nu vizitez foarte des acest forum:
1. Daca ati fi avut curiozitatea sa accesati pagina noastra, ati fi vazut ca exista o pagina... se cheama "Recomanda unui prieten". De aici, utilizatorii nostri pot trimite emailuri in care recomanda acest joc prietenilor. Se pare ca si dumneavoastra ati fost "victima" acestei intamplari.
2. Motivele pentru care emailurile sunt trimise de pe acea adresa (si nu de pe una apartinand debaralei) sunt foarte simple: nu as fi vrut sa risc o blocare intentionata sau neintentionata a serverului pe care este jocul.
3. Faptul ca, la un moment dat, nu doriti sa primiti un email, nu inseamna neaparat ca acel email este SPAM. Pe acelasi principiu si cei de la Yahoo sau Gmail fac SPAM. Ca si noi, si companiile mai sus mentionate ofera vizitatorilor unelete prin care pot trimite emailuri catre terti, fie ca acestia doresc acest lucru sau nu. La fel, ar trebui sa consideram ca orice magazin virtual care contine o pagina de tipul "Recomanda acest produs unui prieten" este un SPAMMER...
4. Media 2ND are, in site-ul www . indebara . ro, o serie de reguli in ceea ce priveste prevenirea spam-ului. Acestea sunt grupate in pagina: Politica AntiSpam (www . indebara . ro/politica_anti_spam . php).
5. care era faza cu adresa, ca nu m-am prins...

Va multumesc anticpat pentru rabdarea de a citi acest mesaj.
Cu deosebit respect,
Sorin Tarmure.

PS: imi cer scuze ca nu am exista link-uri in post-ul meu dar se pare ca nu am inca 15 comentarii pe acest forum. Si de aceea nu am voie sa folosesc link-uri! Am folosit acest mic artificiu. Sa nu care cumva sa fiu vre-un robotzel!