Eu am jucat acum 2 ani jocul si arata altfel site-ul. Cred ca acum l-au furat.Postat în original de Cristian Mezei @ Feb 15 2006, 08:01 PM) [post=10278
Si aveam asteptari d]
Another miserable case. Mfuckers <_<
Original versus COPY
[/QUOTE]
Eu am jucat acum 2 ani jocul si arata altfel site-ul. Cred ca acum l-au furat.
Si aveam asteptari de la ei sa fie mai originali.
O fi copie, dar programarea ei cred ca au facut-o.
Este prea putin posibil sa existe pe net un script free de acest gen.
Programarea poate au facut-o , poate este compusa din scripturi free, nu conteaza.. e in spate si nu se vede .. Insa la capitolul design este un caz mai penibil decat neogen-google/yahoo .. Cea mai josnica furaciune .. Macar schimbau si ei culoarea ... nimic ... nasol tare.. nasol ...
In plus, pagina http://www .indebara.ro/gazeta_de_perete.php seamana izbitor ca si concept cu prezentarea pe care o avea Vivi pe 2zece la "robotii" lui ... Acelasi stil, aceeasi poveste ... Ia zi Vivi, seamana sau nu ? Tu stii cel mai bine..
mfuckers de 2 ori ...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Iti dai seama cat d]Postat în original de Cristian Mezei @ Feb 15 2006, 11:42 PM) [post=10298
Lol frate. Au castigat si Internetics 2004 la Divertisment.
[/QUOTE]
Iti dai seama cat de serios este Internetics-ul.
Imi pare ca vb fara sa cunoasteti cazul..
Programarea e suta la suta facuta de un baiat pe nume Costin care de altfel e si adminul site-ului. Designul a fost schimbat in fiecare an (mai bine zis la fiecare resetare a jocului) si e facut de unul din jucatori.
Da, designul nu este o simpla inspiratie, ci o copiere partiala a celuilalt. Nu-i tin partea. Este o problema.
Cand a castigat interneticsul avea un design mai albastru si l-a castigat pe drept. Era mult mai bun decat doizece - competitorul direct in acea vreme.
Boingeanu Ben
Asa e cum zice ben. Pe vremea cand au castigat aveau design original.
Noul design e facut de o tertza parte si Costin nu a stiut ca e copiat pana nu s-a scris pe forumul internetics de anul asta.
Pagina de prezentare seamana vag ca si concept cu prezentarea agentilor de pe doizece, dar n-as merge atat de departe incat sa ii spun copiere. La o adica si doizece este site de jocuri online multiplayer si seamana izbitor ca idee si concept cu Yahoo Games, nu? :-)
Octavian Costache
http://www.vivi.ro
In stadiul in care e acum, dupa preluare, normal ]La o adica si doizece este site de jocuri online multiplayer si seamana izbitor ca idee si concept cu Yahoo Games, nu? :-)Postat în original de Vivi @ Feb 16 2006, 12:31 AM) [post=10304
[/QUOTE]
In stadiul in care e acum, dupa preluare, normal ca da.![]()
E ceva standard.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)