rbl.abuse.ro este o lista neagra a spamerilor români.
Folosiți această listă ?
rbl.abuse.ro este o lista neagra a spamerilor români.
Folosiți această listă ?
.:|:.
nu am folosit
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
nu mi se incarca pagina...
D R G
Nu. Emailuri portate pe platforma gmail.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Nu inteleg rolul topicul . RBL se refera la Realtime Blackhole List sau DNS Blacklists si este folosit in general de servere de email pentru a verifica daca IP-ul sursa este listat ca IP ce face spam inainte de accepta emailul. NU FOLOSIM rbl.abuse.ro
RBL-urile de la spamhaus sunt THE BEST pentru orice server de email
@drag0s: rbl.abuse.ro nu are o pagina web dedicata. gasesti detalii la RBL
@avram, exact asta face si rbl.abuse.ro, dar este axat exclusiv pe spamerii romani; Spamhaus e foarte bun, dar nu blocheaza IP-urile celor ce trimit spam cu -de exemplu- teren la mare, pe plaja Corbu .
rbl.abuse.ro se adauga foarte simplu la serverele de email, intocmai ca listele de la Spamcop, Barracudanetworks sau Spamhaus: serverul rbl.abuse.ro trebuie adaugat la sectiunea corespunzatoare a serverului email.
.:|:.
Cati de aici crezi ca administreza servere de email???
Sunt curios pe ce criterii updatati listele .. doar inscrieri manuale ???... Nu prea primesc spam din romania dar e bine ca stiu ca exista
Am o groaza de spamuri pe blog, cred ca le voi lua pe fiecare in parte si voi face o baza de date cu toate mailurile spamerilor... apoi le bag si eu la reporturi.... sau le vand :>
Nu are nici o treaba adresa de email ca poti pune orice adresa fictiva si aici nu e vorba de spam in comentariul blogului . E vorba de spamul primit in casuta de email iar ce conteaza e adresa IP de unde vine emailul Ai sa vezi cand faci repot ca trebuie introdus headerul emailului care iti face spam pentru ca doar asa se poate verifica exact Cine face "spam" in comentarii (sau mai degraba link building ori reclama ) nu face si email spam
Cel putin unu :] insa foloseste SPF: Project Overview
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)