cine foloseaste facebook fan box ? cum vi se pare ? eu fac acum ceva teste si vad ca are unele probleme la incarcare
cine foloseaste facebook fan box ? cum vi se pare ? eu fac acum ceva teste si vad ca are unele probleme la incarcare
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
Da folosesc. Beneficii sunt (cred) atat in SEO cat si in trafic.
Am un bun prieten care de putin timp, Facebook este primul la "Referrers Sites" si da a intrecut Google-ul.
Nu imi permit sa intru in mai multe detalii, insa ca si cifre gandeste-te la un site cu trafic peste 40k pe zi, iar peste 20K vin de pe Facebook. Eu spun ca este un element de luat in seama. Ca in orice situatie depinde foarte mult de site (nisa).
Eu nu folosesc fan box, pentru ca nu vreau sa incarc siteul cu toate widgeturile posibile. Totusi testez non-stop si incerc sa-mi cresc fan-base-ul si traficul de pe FB.
Eu folosesc si fan box si f connect si intradevar se incarca site-ul mai greu, dar chiar ieri am vazut un video cu matt cutts in care spunea ca daca trebuie sa alegi intre o incarcare mai rapida si widgeturile facebook sa alegi widgeturile daca acestea iti aduc vizitatori.
Acum depinde mult si de nisa site-ului, eu sunt intr-un fel obligat sa le folosesc.
Eu chair de azi am inceput sa folosesc Facebook pentru promovare. Mi se pare eficient, cel putin la nisa mea publicul prinde bine, astept sa vad rezultatele.
Robi, schimba te rog poza aia de la avatar.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Si eu am trafic mai mult de pe facebook decat de pe google! pe blogul personal! asta pt ca e singurul loc unde fac link building. Iar promovare pt google nu am facut deloc!
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Eu inca nu il folosesc pentru ca nu am asa multi fani. Cand s-or aduna, va fi vizibil widget-ul (fan box-ul)
.
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Eu nu folosesc FB fan box pentru ca imi afecteaza viteza de incarcare. Totusi, cand am ceva, pun direct pe FB.
(Si eu stiu pe cineva cu un site care are 40-45% trafic venit din FB.)
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)