Un agarici care ma streseaza de cateva saptamani. Crede el ca a gasit o forma mai interesanta de spam. Cica trimite de la yahoo, de parca noi nu vedem pentru cine face spam.

Delivered-To: X
Received: by 10.103.134.19 with SMTP id X;
Mon, 16 Mar 2009 XX:XX:XX -0700 (PDT)
Received: by 10.204.119.79 with SMTP id X;
Mon, 16 Mar 2009 XX:XX:XX -0700 (PDT)
Return-Path: <anonymous@core1.spatiul.ro>
Received: from core1.spatiul.ro ([89.42.110.90])
by mx.google.com with ESMTP id X;
Mon, 16 Mar 2009 XX:XX:XX -0700 (PDT)
Received-SPF: neutral (google.com: 89.42.110.90 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of anonymous@core1.spatiul.ro) client-ip=89.42.110.90;
Authentication-Results: mx.google.com; spf=neutral (google.com: 89.42.110.90 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of anonymous@core1.spatiul.ro) smtp.mail=anonymous@core1.spatiul.ro
Received: (qmail X invoked by uid 48); 16 Mar 2009 XX:XX:XX +0200
Date: 16 Mar 2009 XX:XX:XX +0200
Message-ID: <X.qmail@core1.spatiul.ro>
To: X
Subject: Buna ziua
MIME-Version: 1.0
Content-type: text/html; charset=iso-8859-1
From: costea_marian@yahoo.com





Am analizat site-ul dumneavoastra si mi se pare destul de interesant. <br>

Exista insa o problema...<br>
Nu prea aveti vizitatori, probabil ca site-ul are nevoie de putina reclama.
<br>
Eu am reusit sa imi dezvolt afacerea prin intermediul unora care publica anunturi in toate site-urile de anunturi din Romania <br>
tot ei au si un serviciu de inscriere site-uri in 3000 de Directoare Web.<br>
Sunt singurii care presteaza asemenea servicii<br>
site-ul lor este <a href= http:// www. util-shop. ro >www. util-shop. ro</a><br>
Poate v-am fost de folos cu ceva...<br>

SUCCES<br>