Citat Postat în original de inSecure Vezi Post
asta asa e . Dar poate ca e mentalitatea noastra a romanilor ..sa facem bani fara sa investim nimic . Poate nu ne place sa riscam , habar nu am .

Totusi nu stiu cati de aici traiesc doar din webdesign , si daca exista chiar nu pot sa cred ca acestia nu vor sa investeasca ..sa faca reclama ca sa scoata bani la randul lui .
In fine sper ca intelegi ce vreau sa zic . Eu momentan stau forte prost cu timpul . Dar o sa fac eu ceva cu site-urile astea .

Aaa si mai exista si "jibble.eu " de vandut , se invarte pe la 50euro . Daca e cineva interesat .
E o mentalitate foarte proasta : pun un site + adsense si fug sa cumpar o lopata sa intorc banii pe care-i voi primi din reclame.
Si cine traieste doar din webdesign ori are un tir de talent ori e inconstient ori e tinut de "mama si tata" .
Preturile nu sunt mari ( pentru domeniile tale ) , problema este urmatoarea : nisa este plina , cine intra acum acolo intra degeaba daca nu vine cu multe chestii originale. Si sa atraga vizitatorii de la alte site-uri de profil e cam greu fara ceva investii destul de mari .