Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Ofer 2 domenii spre vanzare

Afișare hibrid

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    40

Implicit

pai mai barsona sa iti explic de ce eu cer mai mult decat pretul initial chiar daca nu exista nici o oferta.
    1 . Eu nu consider acei bani pierduti ,ce zici tu acolo e daca as vrea sa imi recuperez "investitia" si sa zicem ca nu prea imi pasa avand in vedere ca nu sunt multi bani ( sa fim seriosi . 1 mil spargi cu o fata in 2,3 zile ( sau 1 depinde) )

2. Daca tot le vand de ce sa nu scot un ban in plus ? Ca doar sunt ale mele pe viata ,ce rost ar avea sa le vand cu cat le-am cumparat ? Ce investitie ar fi asta ?
    Sa le vand doar asa ..sa am o bataie de cap ? Mai bine le tin si gata , sa stau sa ma chinui din nou pentru nimic ? Pentru banii inapoi ? ( banii nu au plecat nicaieri ,sunt tot in "nume/domeniu " , deci tot la mine sunt ) .
    3 . Sunt la poli nu la ase ..poate de aia .. am anumite probleme cu economia

P.S. :Si cei de la sedo , isi iau bani ca intermediar ... si eu sa zicem ca pot sa pune ca sunt intermediar pentru rotld , adica siteul este la mine ,daca vrei sa il iei trebuie sa dai ceva mai mult decat ai dat daca l-ai cumpara de la rotld(rnc)
    Hmm..ar merge o lada de bere

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de inSecure Vezi Post
    pai mai barsona sa iti explic de ce eu cer mai mult decat pretul initial chiar daca nu exista nici o oferta.
    1 . Eu nu consider acei bani pierduti ,ce zici tu acolo e daca as vrea sa imi recuperez "investitia" si sa zicem ca nu prea imi pasa avand in vedere ca nu sunt multi bani ( sa fim seriosi . 1 mil spargi cu o fata in 2,3 zile ( sau 1 depinde) )

2. Daca tot le vand de ce sa nu scot un ban in plus ? Ca doar sunt ale mele pe viata ,ce rost ar avea sa le vand cu cat le-am cumparat ? Ce investitie ar fi asta ?
    Sa le vand doar asa ..sa am o bataie de cap ? Mai bine le tin si gata , sa stau sa ma chinui din nou pentru nimic ? Pentru banii inapoi ? ( banii nu au plecat nicaieri ,sunt tot in "nume/domeniu " , deci tot la mine sunt ) .
    3 . Sunt la poli nu la ase ..poate de aia .. am anumite probleme cu economia

P.S. :Si cei de la sedo , isi iau bani ca intermediar ... si eu sa zicem ca pot sa pune ca sunt intermediar pentru rotld , adica siteul este la mine ,daca vrei sa il iei trebuie sa dai ceva mai mult decat ai dat daca l-ai cumpara de la rotld(rnc)

raspunsul e simplu: pentru ca nu ai oferte pentru ele
    cand nu exista cerere pentru un bun, scazi pretul cerut daca vrei sa il vinzi
    daca nu, il tii si faci ce vrei tu cu el..
    in fine, tu stii mai bine

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer gratis ponturi domenii
    De StarNET în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3224
    Ultimul Post: 18th February 2023, 00:57
  2. 3 domenii , spre vanzare :)
    De ilovemp3s în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd March 2008, 18:37
  3. ofer domenii gratis
    De Fabius în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd February 2008, 16:13
  4. Ofer spre vanzare www.e-catalog.ro
    De murphy în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 6th September 2007, 23:23
  5. 2 domenii spre acelasi site
    De Bogdan Citoiu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 15th April 2007, 15:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •