pai mai barsona sa iti explic de ce eu cer mai mult decat pretul initial chiar daca nu exista nici o oferta.
1 . Eu nu consider acei bani pierduti ,ce zici tu acolo e daca as vrea sa imi recuperez "investitia" si sa zicem ca nu prea imi pasa avand in vedere ca nu sunt multi bani ( sa fim seriosi . 1 mil spargi cu o fata in 2,3 zile ( sau 1 depinde) )
2. Daca tot le vand de ce sa nu scot un ban in plus ? Ca doar sunt ale mele pe viata ,ce rost ar avea sa le vand cu cat le-am cumparat ? Ce investitie ar fi asta ?
Sa le vand doar asa ..sa am o bataie de cap ? Mai bine le tin si gata , sa stau sa ma chinui din nou pentru nimic ? Pentru banii inapoi ? ( banii nu au plecat nicaieri ,sunt tot in "nume/domeniu " , deci tot la mine sunt ) .
3 . Sunt la poli nu la ase ..poate de aia .. am anumite probleme cu economia![]()
P.S. :Si cei de la sedo , isi iau bani ca intermediar ... si eu sa zicem ca pot sa pune ca sunt intermediar pentru rotld , adica siteul este la mine ,daca vrei sa il iei trebuie sa dai ceva mai mult decat ai dat daca l-ai cumpara de la rotld(rnc)

Răspunde cu citat