nu vreau sa te dezamagesc dar un site cu download este cam greu de facut si de mentinut! motive: majoritatea vizitatorilor intr-un astfel de caz vin de pe google si este cam greu sa il optimizezi in asa fel incat sa fii undeva pe prima pagina! daca nu vei folosi un cms mai bine ai renunta la idee! un alt motiv este acela ca este greu de mentinut ! multa lume crede ca gata daca softpedia ( un site facut acum 6 ani ) a avut succesul si pe care inca il mai are, gata ce zic hai sa imi fac si eu un site cu download. probleme ar mai fi si la continut care in nici un caz nu-l vei avea unic (un lucru ft important). multe din link-uri iti vor muri cu timpul deoarece cred ca nu iti vei cumpara u un server ca sa pui programele pe el. daca mai vrei motive iti mai pot insira multe dar ma opresc aici. sper sa nu imi iei in nume de rau ceea ce am avut de spus, dar este un sfat prietenesc! aaaa am uitat sa precizez ca si eu am avut un site cu download dar am renuntat la el mai bine zis vandut; suma nu o mai spun ca e jenanta . din cate stiam eu romanii sunt niste persoane inventive asa ca sper sa te orientezi catre altceva mult mai original !