Pagina 18 din 19 PrimulPrimul ... 816171819 UltimulUltimul
Rezultate 171 la 180 din 190

Subiect: 100$ pentru un nume de domeniu

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Fiecare dintre voi stie ce ponturi de domenii a dat. Verificati daca s-a inregistrat ceva.

Dontedro, mai ai timp pana diseara sa iti recapeti onoarea. Presupun ca valoreaza mai mult de 100 de euro.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de dontedro Vezi Post
    Corect Incepe sa-mi placa tot circul asta E un pamflet pe cinste, poate unii oameni chiar cred, hai sa mentionam ca este totusi un pamflet...

Daca exista o singura persoana caruia eu i-am tras teapa, i-am vandut ceva / am cumparat ceva si n-am platit, nu m-am tinut de promisiune / nu mi-am facut datoria, atunci nu numai ca dispar din web-ul ăsta, dar rezilez și contractul cu Romtelecom și nu mai deschid în viața mea o pagină web!
    Mie mi-ai sters advertorialele
    Daca erai om de calitate spuneai ceva.
    Pentru mine estei in tepar care isi da aere de vedeta.
    Ce este drept eu nu castig asa de multi dolari cat castigi tu, fac si eu 2 euro pe zi cu adsense sa imi ajunga sa ies la un suc cu prietena
    Nici cu microsoft nu am colaborat cea mai mare afacere a fost cand mia dat DAN 5 $ sa scriu 1000 de comentarii
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de inSecure Vezi Post
    Pai si ce s-a intamplat ? S-au sters toate mesajele singure de capul lor ?
    Inclusiv cele din casuta lui Oana S.
    De fapt Oana S si-a sters si contul ca nu cumva sa fie nevoita sa imparta premiul cu AntoniTony

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    31

Implicit

lovelife, la mine s-a rezolvat, dupa cum spuneam si mai sus. i-am retrimis email cu articolul si l-a pus din nou pe site. e posibil sa fi avut probleme si ma gandesc ca e nitel cam greu sa iti aduci aminte de toti care au cumparat advertoriale de la tine, pentru ca mai apoi sa ii contactezi. na, nu stiu ce sa zic. eu am colaborat bine cu el pe aceasta tema.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de relansat Vezi Post
    lovelife, la mine s-a rezolvat, dupa cum spuneam si mai sus. i-am retrimis email cu articolul si l-a pus din nou pe site. e posibil sa fi avut probleme si ma gandesc ca e nitel cam greu sa iti aduci aminte de toti care au cumparat advertoriale de la tine, pentru ca mai apoi sa ii contactezi. na, nu stiu ce sa zic. eu am colaborat bine cu el pe aceasta tema.
    Cu sau fara un advertorial de la el nu conteaza cu nimic, am aflat cine este, nu imi pare rau ca mi la sters, doar ca m-am lamurit cat de mare si serioasa este firma lui de SEO

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    De fapt Oana S si-a sters si contul ca nu cumva sa fie nevoita sa imparta premiul cu AntoniTony
    =))

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Fiecare dintre voi stie ce ponturi de domenii a dat. Verificati daca s-a inregistrat ceva.
    Nichita, am dat aproximativ 100 de ponturi .. imbatranesc pana le verific pe toate din nou
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

mrjohnny este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    269
    Putere Rep
    29

Implicit

Walkie.ro, pontul meu, este reserved.

Coincidenta?

24th April 2013, 10:58 #41 dontedro

[...]

@mrjohnny: walkie.ro e fain rău, îmi place foarte mult, nu știu cât de ușor e de reținut pentru omul de rând, dar ... îmi place! Turpedia e fain iar, la fel și turAZ.ro... o mulțime de propuneri bune, să vedem, să vedem...
    si

Nume Domeniu:

walkie.ro
    Registrar:

ICI - ROTLD
    Data Înregistrării:

2013-04-24 13:58:45
    Nameservere:

Status:

Reserved

Printre altele, am citit aseara postul despre tine de pe blogul lui zoso. Am ajuns la concluzia ca iti mai trebuie multa minte... si asta ca sa fi in rand cu un copil de general, daramite cu adulti pe Seopedia sau in orice business. Daca tu crezi ca esti mare afacerist prin tepe de genul, sau te laudai in comentarii pe blog acolo ca ai facut nu stiu cati bani din AdSense si pe urma le si ziceai ca ei n-au facut atat in viata lor... adica, pentru oricine stie putina psihologie sau are intuitie, e clar ca esti complexat rau de tot. Daca tu ai inregistrat domeniul, sa-l stapanesti sanatos, sau oricine l-a inregistrat; chiar nu ma deranjeaza insa nu este frumos deloc, nici etic si nici moral. E clar oricum ca imaginea ta (daca se poate numi asa ) pe internet fuge foarte rapid spre minus infinit. Vorba lui Tom, decat sa faci pe marele boem cu suflet de poet care nu se uita la bani, el nu intelege insemnatatea banilor, luati-i voi pe toti! Come on... sa fim seriosi, mai bine puneai premiu de 20$ dar te tineai de el, mare proiect de turism ce ai cu un domeniu spam si nebrandabil, dar daca e sa ne luam dupa antecedente cand aveai domenii de tipul "apple-iphone" (remember?) nu ma surprinde nimic. Oricum, personal nu ma afecteaza deloc, nu esti nici primul si nici ultimul care (imi) fura idei, ceea ce inseamna ca sunt idei bune. In orice caz, esti patetic.
    Ultima modificare făcută de mrjohnny; 28th April 2013 la 11:11.
    Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Va dati seama ca o parte din ele o sa fie inregistrate si de alti useri sau vizitatori ...

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Va dati seama ca o parte din ele o sa fie inregistrate si de alti useri sau vizitatori ...
    Si tocmai de aceea ar trebui restrictionat accesul celor din "afara" in unele sectiuni. Mai zicea cineva.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post
    Si tocmai de aceea ar trebui restrictionat accesul celor din "afara" in unele sectiuni. Mai zicea cineva.
    Da. Daca citeste Mezei, cand se plictiseste tare, ar putea incerca acces doar pt membrii pe diverse topicuri, gen ponturi sau vouchere.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 18 din 19 PrimulPrimul ... 816171819 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 10 euro pentru un nume de domeniu
    De Valentin Drăgănescu în forumul Domenii
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 2nd March 2013, 09:28
  2. 15 Euro pentru un nume de domeniu
    De Pancu în forumul Domenii
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 28th February 2013, 11:54
  3. Sugestie nume domeniu pentru 2 expresii urmarite
    De Marius Cristian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 26th January 2011, 11:34
  4. Nume domeniu pentru blog
    De laur în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th August 2008, 16:07
  5. Nume de domeniu pentru o Tinyurl clone
    De Marius Mailat în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 21st September 2006, 10:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •