Eu citeam comentariile recomadnate de un coleg mai devreme:
(tot zilele astea a aparut si Oana S.)
Uite ce am primit pe PM:
Si eu ma numesc Oana S. si va pot confirma faptul ca NU am primit banii de la dontedro, asa cum sustinea intr-un post anterior.
Trust, but verify.
Eu ma numesc Oana S. si m-am trezit cu 100$ in cont dar nu stiu pentru ce! Imi explica si mie cineva ce se intampla?
Am un blog cu Amenajari Interioare
Doamna Maftei nu ar fi mandra de tine daca nu exista o Oana S.
(stii tu la ce ma refer)
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Intre atatea colaborari cu USA Today, Microsoft (despre Apple, Facebook si Google pun pariu ca nu stiati), cand sa aiba omul timp sa se ocupe de pretentiile voastre? Pai de seopedia si Oana are el timp?
CorectIncepe sa-mi placa tot circul asta
E un pamflet pe cinste, poate unii oameni chiar cred, hai sa mentionam ca este totusi un pamflet...
Daca exista o singura persoana caruia eu i-am tras teapa, i-am vandut ceva / am cumparat ceva si n-am platit, nu m-am tinut de promisiune / nu mi-am facut datoria, atunci nu numai ca dispar din web-ul ăsta, dar rezilez și contractul cu Romtelecom și nu mai deschid în viața mea o pagină web!
DonTed, in online, odata ce ai facut ceva nasol, ramai vesnic cu acel lucru atarnat de gat. Daca vrei sa iti salvezi onoarea ar trebui sa rezolvi aceasta problema odata pentru totdeauna.
Ti-am solicitat niste dovezi (cu care ai putea anula automat orice suspiciune), nu am primit nimic pana la ora asta. Inca mai astept.![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Corect, problema e că eu nu am făcut nimic nasol niciodată. Aștept să ridice cineva două degete sus și să zică clar și răspicat.
Da, da, nu am dovezi, nu am nimic, am inventat totul eu de capul meu, totul este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Nichita ...suntem oameni maturi, si inteligenti...ce PM sa iti trimita?
A se citi PM = private message![]()
Am un blog cu Amenajari Interioare
@Dontedro
Cand Tom a inceput sa trateze postul tau ca pe un pamflet, am crezut ca a baut ceva. Observ ca a fost mai lucid decat mine, cel putin.
Problema nu este ca ai "tras o teapa". Problema este ca ti-ai batut joc de acei oameni care nu au tratat topicul ca pe un pamflet, si-au pierdut timpul cu joaca ta de copil infantil, le-ai alimentat sperantele cu texte gen "o mulțime de propuneri bune, să vedem, să vedem...", ai mintit pe toata lumea cu existenta unei persoane fictive, dupa care vii senin si nonsalant si afirmi ca totul este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Exista sectiuni in acest forum unde poti face cate glume vrei, daca chiar simti nevoia. Se pare ca simtul penibilului iti este strain...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)