Am vorbit cu el pe email. Mi-a spus ca a avut o problema de ordin tehnic si ca il va urca din nou pe site. I l-am trimis din nou, sper sa nu fie probleme![]()
Urmeaza confirmarea din partea Oanei... putintica rabdare!
Mi-as dori, apoi, sa dispar definitiv de pe acest forum, sa-mi fie sters contul si, daca se poate, toata activitatea. Multumesc pentru intelegere.
Vad ca inca citesti, topicul asta, asa ca:
![]()
Trust, but verify.
Cautarea Oanei seamana cu cea a Elodiei...Trebuie sa recunoasteti ca topicul asta a avut de toate: implicare, suspans, final neasteptat, intriga...un adevarat thriller!
Mai trebuie sa asteptam putin confirmarea Oanei...cam pana isi face cont!
Am un blog cu Amenajari Interioare
Treaba e destul de clara.
El nu considera ca e teapa. El crede ca are dreptate, in sensul ca ok, am dat banii unei persoane inventate, n-au cum sa dovedeasca fraierii aia ca nu e asa.
Urmeaza sa ameninte pe Mezei cu datul in judecata pentru ca el vrea sa ii dispara orice urma, orice dovada care arata ca el e de fapt un mincinos. Dupa ce ameninta vreo saptamana asa, ii trece. O sa mai auzim de el peste cateva luni, cand vine cu o noua idee desteapta, cand lumea a uitat acest incident.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)