Fiecare dintre voi stie ce ponturi de domenii a dat. Verificati daca s-a inregistrat ceva.
Dontedro, mai ai timp pana diseara sa iti recapeti onoarea. Presupun ca valoreaza mai mult de 100 de euro.
Versiune printabilă
Fiecare dintre voi stie ce ponturi de domenii a dat. Verificati daca s-a inregistrat ceva.
Dontedro, mai ai timp pana diseara sa iti recapeti onoarea. Presupun ca valoreaza mai mult de 100 de euro.
Mie mi-ai sters advertorialele
Daca erai om de calitate spuneai ceva.
Pentru mine estei in tepar care isi da aere de vedeta.
Ce este drept eu nu castig asa de multi dolari cat castigi tu, fac si eu 2 euro pe zi cu adsense sa imi ajunga sa ies la un suc cu prietena
Nici cu microsoft nu am colaborat cea mai mare afacere a fost cand mia dat DAN 5 $ sa scriu 1000 de comentarii
lovelife, la mine s-a rezolvat, dupa cum spuneam si mai sus. i-am retrimis email cu articolul si l-a pus din nou pe site. e posibil sa fi avut probleme si ma gandesc ca e nitel cam greu sa iti aduci aminte de toti care au cumparat advertoriale de la tine, pentru ca mai apoi sa ii contactezi. na, nu stiu ce sa zic. eu am colaborat bine cu el pe aceasta tema.
Walkie.ro, pontul meu, este reserved.
Coincidenta?
siCitat:
24th April 2013, 10:58 #41 dontedro
[...]
@mrjohnny: walkie.ro e fain rău, îmi place foarte mult, nu știu cât de ușor e de reținut pentru omul de rând, dar ... îmi place! Turpedia e fain iar, la fel și turAZ.ro... o mulțime de propuneri bune, să vedem, să vedem...
Citat:
Nume Domeniu:
walkie.ro
Registrar:
ICI - ROTLD
Data Înregistrării:
2013-04-24 13:58:45
Nameservere:
Status:
Reserved
Printre altele, am citit aseara postul despre tine de pe blogul lui zoso. Am ajuns la concluzia ca iti mai trebuie multa minte... si asta ca sa fi in rand cu un copil de general, daramite cu adulti pe Seopedia sau in orice business. Daca tu crezi ca esti mare afacerist prin tepe de genul, sau te laudai in comentarii pe blog acolo ca ai facut nu stiu cati bani din AdSense si pe urma le si ziceai ca ei n-au facut atat in viata lor... adica, pentru oricine stie putina psihologie sau are intuitie, e clar ca esti complexat rau de tot. Daca tu ai inregistrat domeniul, sa-l stapanesti sanatos, sau oricine l-a inregistrat; chiar nu ma deranjeaza insa nu este frumos deloc, nici etic si nici moral. E clar oricum ca imaginea ta (daca se poate numi asa :))) pe internet fuge foarte rapid spre minus infinit. Vorba lui Tom, decat sa faci pe marele boem cu suflet de poet care nu se uita la bani, el nu intelege insemnatatea banilor, luati-i voi pe toti! Come on... sa fim seriosi, mai bine puneai premiu de 20$ dar te tineai de el, mare proiect de turism ce ai cu un domeniu spam si nebrandabil, dar daca e sa ne luam dupa antecedente cand aveai domenii de tipul "apple-iphone" (remember?) nu ma surprinde nimic. Oricum, personal nu ma afecteaza deloc, nu esti nici primul si nici ultimul care (imi) fura idei, ceea ce inseamna ca sunt idei bune. In orice caz, esti patetic.
Va dati seama ca o parte din ele o sa fie inregistrate si de alti useri sau vizitatori ...