Va intra si va confirma .. dar sa vezi cate ore vechime va avea profilul ei :))
Versiune printabilă
Probabil Oana S este numele real, dar ca sa nu ne mai dam cu presupusu', solicit dovada platii pe de-o parte, iar pe de alta parte username-ul celui care a castigat. De ce fac asta > sunt useri precum Antonio si Dragos care au pierdut suficient timp cu cautarea de domenii, adica ti-au alocat timp din timpul lor si ca in orice competitie exista si pierzatori, acestia resemnandu-se vazand ca totul a fost transparent si nu exista suspiciuni. IN cazul de fata exista suficiente suspiciuni si de aceea te rog sa faci dovada platii si sa furnizezi username-ul celui care a castigat asta daca se poate astazi, in caz contrar voi incepe eu sarabanda negativelor si totodata voi cere unui administrator banarea ta pe acest forum.
Daca ai dat banii nu vad de ce nu ai face-o.
Daca postul a fost dintr-o frustrare angrenandu-i si pe altii in frustrarile tale atunci trebuie sa primesti ce meriti.
NU am nimic personal cu tine insa asa cred ca este corect fata de cei care ti-au alocat timp din timpul lor.
Astept cu interes proba veridicitatii.
Vorbiti despre dovada platii de parca ar fi ceva sfant. Nu ma pricep la SEO si alte cele, insa simpla alegere a unui domeniu atat de dubios precum cel amintit mai sus, e mai mult decat suficient pentru mine :)
Si uite asa vor avea toti de suferit de acum inainte :)
Startul a fost dat mai demult, acum s-a ajuns la finish :)
Sa avem totusi rabdare ... psihologia pare buna ... acum sa vedem si finish-ul!Citat:
Domain Name:MYWALK.ME
Domain Create Date:26-Apr-2013 09:39:43 UTC
Domain Last Updated Date:26-Apr-2013 09:39:44 UTC
Domain Expiration Date:26-Apr-2014 09:39:43 UTC
Last Transferred Date:
Sponsoring Registrar:Name.com LLC R79-ME (625)
Created by:Name.com LLC R79-ME (625)
Last Updated by Registrar:Name.com LLC R79-ME (625)
Domain Status:CLIENT TRANSFER PROHIBITED
Domain Status:TRANSFER PROHIBITED
Status:ADDPERIOD
Registrant ID:nec07ie2o6a2kxq6
Registrant Name:Chele Dumitru
Registrant Organization:SC DONTED NETWORK SRL
Registrant Address:Str Chimiei
Registrant Address2:
Registrant Address3:
Registrant City:Savinesti
Registrant State/Province:Neamt
Registrant Country/Economy:RO