Oricine putea inregistra domeniul respectiv, inclusiv un membru.
Versiune printabilă
Oricine putea inregistra domeniul respectiv, inclusiv un membru.
AMR: 4 ore. Puteti sa faceti ultimele pariuri si pronosticuri inainte de inchiderea topicului :)
Incep eu, pariez ca nu se rezolva nimic, nu se vor prezenta dovezi.
Nu stiu daca el o fi inregistrat domeniul tau, dar tind sa cred ca a inregistrat domeniul mywalk.me sa ne conduca spre o infundatura, el defapt alegand un domeniu din ponturile voastre care sunt mult mai bune si .ro . Pentru mine e tepar si a primit bad de la pagina 7'
Mai nene, voi sunteti cu pluta?
Omul a mintit clar, intai a zis ca a platit in lei si a lasat sa se inteleaga ca a fost transfer bancar, apoi ca a platit cu moneygram si apoi ca a primit pontul pe PM si ca nu mai are PM-ul.
Daca dorea sa dovedeasca ceva dovedea.
Da, pai iti dai seama ca a fost schema la mijloc. Probabil ca a inregistrat cateva din ponturile noastre, ori pentru el ori pentru a vinde ponturile mai departe. Oricum, om fara caracter... pacat de el, o sa inteleaga intr-o zi ca banii nu se pot compara cu onoarea si coloana vertebrala.
Dontedro / Dumitru Chele, ai avut tot timpul la dispozitie pentru a-ti demonstra nevinovatia. Din pacate pentru tine, nu ai avut ce dovezi sa pui la dispozitie.
In plus te-ai dat si singur de gol, atunci cand te-ai incurcat in minciuni, uitand ce spusesei cu cateva posturi in urma.
Concluzia este una trista. Pentru echivalentul a 100 de euro ti-ai pierdut credibilitatea si onoarea. In online iti castigi cu greu reputatia si o poti face praf in doar cateva clipe. De acum incolo vei fi catalogat ca tepar atunci cand vei deschide gura. Oamenii ca tin nu au ce cauta in comunitatea noastra.
Pe Seopedia ai ban temporar 3 luni de zile.
Topic inchis!