Recapitulare: S-a primit pontul pe PM, de la un user care nu exista. S-a inregistrat domeniul, s-a sters mesajul (era obligatoriu sa fie sters, sa nu cumva sa ocupe spatiu in baza de date), s-a facut plata printr-o metoda din care nu ai cum sa oferi vreo dovada credibila...
Chiar ne crezi tampiti? Acum pe bune. Existau atatea si atatea modalitati de a valida toata povestea asta..In schimb, tu ce alegi? Alegi sa postezi in continuare mesaje de prost gust si sa ne zici noua ca suntem nu stiu cum, ca acuzam pe nedrept, ca ai dreptate.
Eu in locul persoanelor tepuite(adica toti care au postat mesaje), daca as avea un blog, as scrie un foarte frumos articol despre noul tau domeniu, ca sa incepi cu "dreptul".
P.S. Dovezile nu dispar chiar asa, pac pac si gata, s-au dus. Daca totul e pe bune, userul exista, deci poate confirma. Daca poate confirma, i-a ramas mesajul si la "Mesaje trimise". Link-ul e aici: http://forum.seopedia.ro/private.php?folderid=-1. Si nu-mi zi ca amandoi ati sters mesajul, pentru ca totusi, nu suntem prosti.
Totul se rezolva in 30 secunde. Fara can-can.