Ofer 100$ pentru cea mai bună idee, pe care o voi și folosi, materializându-se într-un nume de domeniu pentru un site general de turism. Aș vrea să fie ușor hazlie, să sune interesant, cu potențial de branding și așa mai departe...
Versiune printabilă
Ofer 100$ pentru cea mai bună idee, pe care o voi și folosi, materializându-se într-un nume de domeniu pentru un site general de turism. Aș vrea să fie ușor hazlie, să sune interesant, cu potențial de branding și așa mai departe...
turismwow.ro
turismhazliu.ro
Sa fie .ro? Sau e permis orice TLD?
TuRisti.co
vrabiuta.ro
icicolo.com
cupluta.com
paraturism.ro
itinerar.net
stietot.com
vedetot.ro
calelunga.ro
directionare.ro
dutetare.com
4zari.ro
catregara.ro
garatarii.ro
dupacolt.ro
plimbaret.com
plimbareala.ro
mozaicturistic.ro
ghidulcalatorului.com
incotro.net
pierdutinlume.ro
pierdutintara.ro
pestezari.ro
turultarii.ro
teplimbi.ro
turry.ro
4carari.ro
intarilecalde.ro
zileinsorite.ro
mycheckin.ro
happycheckin.ro
malazi.ro [cazare in Swahili]
tecazam.ro
cazy.ro
cabum.ro
chefdeduca.ro
descurcareti.ro
descurcaret.com
7carari.ro
busolata.ro
debusolat.net
peunde.com
turcomplet.ro
ratacit.com
larascruce.com
Ma mai gandesc
Care este termenul limită?
pecarare.ro
vizitator.com
invizita.com
plaiuriletarii.ro
capitandeplai.ro
regate.ro
3regate.ro
cutreiera.ro
sightseer.ro
journeyer.ro
tourer.ro
Turizoo.ro
Am si eu o intrebare, premiile astea chiar se dau, ca tot vad in ultima vreme anunturi de gen?
Eu i-am transferat 30$ lui Antoniotony pentru idee domeniu amenajari interioare. Poate sa confirme. Banuiesc ca este ca intr-o tranzactie oarecare...poti sa iei teapa sau poti sa primesti banii sau serviciul pentru care ai platit. Depinde acum si cu cine alegi sa lucrezi..
eu am primit un voucher de 200 lei pentru inks.ro :)
Da, pot sa confirm ca plata a fost facuta.
Evident, pot fi si tepe sau pot si simplu nu se hotaraste omul, totul depinde de respectul care si-l acorda fiecare user in parte. Dar nu cred ca un user care isi doreste o viata lunga pe Seopedia sa stea in 10, 20 euro oferiti cadou pentru cel mai bun pont.
Poate in schimb sa promita 100 si sa nu se hotarasca.
In concluzie, care este termenul limina pentru trimiterea de nume de domenii?
Defapt nu era :)
drumintins.ro
drumlin.ro
neplimbam.com
valea.ro (vroiam eu sa il iau, dar nu mai am timp sa dezvolt)
Vad ca astfel de topicuri apar ca ciupercile dupa ploaie..
O rugaminte am daca tot ziceti ca oferiti astfel de premii, sa va tineti de cuvant. :) ( ma refer la toti care fac astfel de "concursuri" )
Eu tind sa cred ca e pe bune, ca n-a postat la bar/lobby :)) .. dar .. vom vedea
@dontedro
Cum e?
Iti place ceva?
Da un semn de viata :)
Mda ... incep sa cred ca topicul e doar de florile marului .. ca a intrat de cateva ori pe forum si nu a zis nimic .. cu placere dondero .. tu sa fii sanatos .. sunt curios cine te va mai crede de acum inainte
Prima data a postat aici dupa care ia raspuns Tom aici
Concluzie: Probabil s-a simtit ofensat de raspunsurile primite si a zis sa ne ia si el un pic la misto ...
In cazul in care nu acorda premiul [invatare de minte] propun care un negativ, 2,3, fara numar de la fiecare membru care a postat in acest thread - un fel de luare la cunostinta pentru cei care se cred imparati in fata monitorului. Daca tot e la caterinca, pai sa fie caterinca ...
Sincer, mie imi inspira neseriozitate. Cand toate posturile lui sunt cu icon-urile alea suparate (si enervante), cand foloseste texte precum cele semnalate de un coleg aici...si exemplele pot continua, la ce va asteptati? As fi tentat sa pariez eu 100$ ca nu va alege nimic din ponturile voastre.
Salut,
Am lipsit puțin de pe forum și acum, când m-am întors, nu știam ce se s-a întâmplat... Se poate verifica lipsa și ultima accesare, înainte de aceasta de acum...
Vă sunt dator cu niște răspunsuri...
Premiul chiar se dă, nu fac caterincă și nici mișto, 100$ nu reprezintă o sumă colosală... Nici măcar nu am avut timp să mă uit/analizez variantele propuse...
Urmează să stabilesc împreună cu colegii de proiect și promit să vă anunț pe fiecare în parte dacă este cazul.
Legat de negative, nu cred că era cazul sau se punea problema...
E bine de stiut :)Citat:
Legat de negative, nu cred că era cazul sau se punea problema...
Observ că am fost luat și la mișto, ok, am înțeles acum cum se pune problema...
Unele imagini sunt așa de amuzante încât nici nu am cum să mă supăr :)) mă amuză teribil, nu știu în ce măsură am meritat-o, dar e ciudată rău situația... E bine că avem umor, mai revin cu un reply în ceea ce privește numele domeniilor propuse...
@AntonioTony: îmi plac foarte mult unele din variantele propuse de tine, precum: vrabiuta.ro, 4zari.ro,
plimbaret.com, pestezari.ro, cutreiera.ro
@Vali Mihalcea: îmi place teplimbi.ro, sau poate maplimb.ro …
@Bogdan Calin: turry.ro e fain, de asemenea, sau poate turis/turris…
@Hakuna Matata: cabum.ro îmi place, și mycheckin.ro, de ce nu…
@Cartis Dragos: îmi place tourer.ro…
@inscaun: Turizoo.ro e super, pe gustul meu parcă…
@felix: turmoz.ro e o idee bună, îmi place, de asemenea...
Cam acestea ar fi cele care îmi plac cel mai mult... Termenul limită este până vineri dimineață, ora 8:00. Între timp, dacă mă hotărăsc să înregistrez unul sau mai multe domenii, vă aduc la cunoștință și vă voi cere datele pentru plată (direct în cont sau paypal, cum poftiți...). Pot oferi mai multe premii de 100$, însă un singur premiu / persoană. Sper că e în regulă... :)
jaunt.ro
tourworld.ro
intheworld.ro
plimbarica.ro
Plimbărică sună bine :)
walkie.ro
turro.net
drumetpe.net
tourre.ro (stil "touche")
talpasita.ro :D
plecatur.ro
turpedia.ro (extrem de brandabil)
+ turaz.ro (extrem de brandabil de asemenea. tur de la a la z)