Da, ai dreptate, i l-o fi trimis prin telepatie :)
Versiune printabilă
Am un deja-vu... 12 angry men. donted stapaneste la perfectie arta disimularii, la fel ca Lică Sămădăul.
Pai daca are user pe forum, atunci se rezovla simplu. Dar eu nu am vazut unde este scris ca are si am presupus ca l-a primit prin intermediul siteului de la profil. Si eu primesc o multime de mesaje de la cei care nu au cont pe forum dar care intra pe siteul pus pe profilul Seopedia si apoi folosesc formularul de contact de acolo. Nu ii subestimati pe cei care nu au cont aici.
Genial.
Exact ce spuneam. Asta e un mod de a gandi romanesc (poate balcanic), cauzat de indoctrinarea comunista si ce a urmat dupa.
Adica ne doare in fund de spiritul legii, urmam orbeste litera legii. In cazul nostru, daca ceva nu e acoperit de regulament sau de ce am spus anterior, avem la indemana argumentul suprem pentru a ne bate joc de ceilalti.
De exemplu, daca iti cer 10 lei si iti spun ca ti-i dau inapoi in weekend, nu ii mai vezi niciodata, pentru ca nu am specificat in CARE weekend.
Oricum, am bagajele facute. Mentalitatile astea nu ma conving decat sa cumpar mai repede biletul ala de avion.
(aici nu ma refer nici la dontedro, care poate da oricand "report" la PM-ul ala, si nici la haos, ca nu e vina lui ca s-a nascut in Romania si ca i-au fost bagate in cap cu forta mentalitatile. ma refer in general asa.. oriunde ma invart dau peste aceleasi lucruri. deci n-as vrea sa se simta careva jignit)
haos, las-o asa. http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/1...tml#post251410
Odata deschis un topic intr-o comunitate, eu cred ca e de la sine inteles ca se adreseaza membrilor acelui forum. Mi-e greu sa cred ca deschizi un topic pe SEOPEDIA si astepti un raspuns de la X, utilizator pe forum.dautepe.ro. Din punctul meu de vedere si al multor altor utilizatori, lucrurile sunt clare, doar ca poate suntem noi mai dusi cu pluta si nu vrem sa vedem realitatea :( Ca sa ne scape de tot balciul asta, eu zic ca ar fi ok ca utilizatorul care a receptionat plata sa confirme si sa faca o dovada de plata. Nu cred ca e deloc dificil sa se intample asta daca lucrurile au decurs conform celor spuse de dontedro.
O las dom'le, nu-i bai. Si-asa domnu' care a deschis topicul e plecat in weekend, asa ca pana cand vine el sa lamureasca lucrurile, nu stie nimeni care e adevarul. Poate nu e nici ca mine, nici ca tine, poate a mai dat anunt si la ziar si de fapt a primit pontul pe telefon.
Este totusi pacat ca s-a pierdut oarecum increderea in astfel de topicuri...care dupa parerea mea erau destul de folositoare...
In cazul in care nu primeste ban...o sa scape foarte simplu...nu mai posteaza frun an...dupa care revine! Si asa e user din 2008 si a inceput sa posteze din nou acum de curand..cine stie ce-o mai fi facut