stati ma. cum adica e teapa ? pai am luat myway.ro degeaba ? speram sa iau si eu niste banuti, ceva..
Versiune printabilă
stati ma. cum adica e teapa ? pai am luat myway.ro degeaba ? speram sa iau si eu niste banuti, ceva..
Actually, myway.ro e un domeniu destul de misto din punctul meu de vedere, in jurul caruia poate fi branduit un magazin de lenjerie de haine sau un site gen mujer.ro, asta in ciuda faptului ca aduce cu Amway.
My 2 cents.
Tocmai am constatat ca si mie mia sters un advertorial de pe blogul lui, om serios ce sa mai zic, tot sa faci afaceri cu el
same here
Error 404 — Not Found
You are trying to reach a page that doesn't exist here. Maybe I've moved out things or maybe you mistyped a link. Try searching:
Eu zis sa il transferam la echipa de pe arenaweb
well, sa facem niste advertoriale negative ptr seomoon.ro, sa il ajute in afacere zic.
Eu inca astept explicatii din partea sa. :)
Tipul a mai avut o tentativa ieftina de teapa aici: http://forum.seopedia.ro/website-uri...ele-unite.html
Site-ul de slabire produce din spusele lui 150$/luna insa nu poate dovedi castigurile si nici traficul pe ultimele luni (nu a avut timp sa puna scriptul GA). Cine a cerut detalii probabil stie povestea.
Bah .. deci iti trebuie un tupeu fantastic sa incerci sa prostesti o intreaga comunitate.
Unii chiar nu gandesc deloc? (aici vb la modul general)