kaa, webnetinfo nu este al meu, se poate verifica, iar despre afirmatiile care le faci legate de "tepar" unde este plin net-ul?
Ao intrebare: de ce moderatorii nu isi fac datoria, sau regulamentul se aplica doar celor nou veniti?
kaa, webnetinfo nu este al meu, se poate verifica, iar despre afirmatiile care le faci legate de "tepar" unde este plin net-ul?
Ao intrebare: de ce moderatorii nu isi fac datoria, sau regulamentul se aplica doar celor nou veniti?
Daca nu esti tu imi cer scuze, insa prea multe coincidente..
Webnetinfo avea un PFA tot din Arad, tot in Ineu, la fel ca wallweb.
Daca nu esti tu cu siguranta sunteti rude, pe amandoi va cheama Bun, amandoi lucrati in acelasi loc, stati in acelasi judet si oras..iar in situatia asta chiar daca nu esti tu cel cu webnetinfo, tot as evita sa fac tranzactii cu tine.
offtopic
Apropo de tepe: KaaOnline - incercare de inselatorie
Scuze pentru interventie cosmin91, dar e posibil sa fie o situatie de genul: hotu' striga hotu'.
Bani aruncati pe geam!
kaa, verifica amanuntit detaliile legate de webnet, cui ii apartine domeniul, cui ii apartine firma si asa mai departe.
Imi pare rau ca topicul acesta a ajuns pana aici, era un simplu topic de vanzare, domeniul s-a vandut si cam atat.
Merci RedHat de completare, eu nu am vrut sa ii dau curs la aceasta discutie, insa kaa a incercat sa faca tot felul de afirmatii. Este exact cum spui tu: hotul strica hostul, dar .... ce sa faci, nu trebuie sa apleci urechea la tot felul de prostii care unii le au in cap.
Cum am mai spus, rog un moderator sa inchida acest topic deoarece domeniul a fost vandul iar discutiile au degenerat.
Cosmin91, vroiam sa te anunt ca degeaba imi dai negative in prostie deoarece esti pe rosu si nu se prea contorizeaza... iar faptul ca recurgi la asa ceva, spune multe despre tine. Oricum, nu-ti vad viata lunga pe aici. Mult succes iti doresc!
Ultima modificare făcută de Bogdan Calin; 22nd May 2012 la 20:21. Motiv: niste cuvinte-n plus
Domeniu vandut!!! eu nu cred ca l-a cumparat cineva, ai aruncat pastila vazand ca se face presiune. Poti dovedii ca l-ai vandut?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Evident ca nu a fost vandut. Ideea e ca omul si-a dat seama ca a aruncat banii pe geam cand a inregistrat domeniul si ca nu il va putea vinde in veci asa ca l-a scos de la vanzare.
Restul e can can. Se poate inchide topicul.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Atentie utilizatorilor acestei comunitati si nu numai. Cosmin91, detinatorul wallweb.ro este Bun Laurentiu. Cautati pe Google si veti vedea cate tepe a dat tipul, chiar mie cu o tema WordPress.
Cum am procedat? I-am trimis un mail ca doresc un magazin online. Tipul m-a sunat si s-a prezentat sub numele Laurentiu Bun.
Deci, feriti-va de acest tip.![]()
Nimic interesant...
Si uite asa se face trierea. Mai mult sau mai putin naturalaGenul acesta de discutii confirma nevoia unei arii de genul "Untrusted" (suna mai .. elegant decat "Tepari") unde sa existe informatii cat mai clare despre persoanele care si-au vandut seriozitatea pe niste banuti.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)