Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Vand domeniu (nume partid politic)

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit Vand domeniu (nume partid politic)

Salut,

Detin domeniul mc-l.ro - Miscarea Crestin-Liberala.

Acest nume este noua denumire a PDL (Partidul Democrat Liberal), deci domeniul are acum si va avea si in viitor o mare cautare din multe puncte de vedere.

Pretul: doresc sa il comunic numai celor interesat prin pm

Accept plata: paypal sau transfer bancar.

Multumesc
    Ultima modificare făcută de Calin B; 15th May 2012 la 14:31. Motiv: am sters link-ul catre domeniu

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Cine ti-a zis tie ca este noul nume al pdl-ului? In primul rand Mc-l-ul tau este momentan doar pe un teritoriu restrans, adica doar in Arad, in alte judete nu am auzit de nimeni sa fi "aderat" la acest partid, iar in al doilea rand faptul ca fosti pdl-isti au infiintat un partid de frica sa nu ramana in aer nu inseamna ca si va inlocui alte partide.

Din punctul meu de vedere, cu scopul de a scoate cat mai multi bani pe acel domeniu ai mers cam departe cu acele afirmatii.

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Subscriu la ce a zis Kaa ... ar fi bine cosmine sa informezi foarte corect lumea ..
    MCL defapt nici nu e un partid ... e o alianta electorala ... s-au adunat cativa care teoretic ar trebui sa fie independeti .. si au format o alianta cu numele Miscarea Crestin Liberala ...

Din cate observ s-au facut ceva demersuri si au inregistrat logo-ul si numele, el aparand si pe lista oficiala a biroului electoral permanent.
    Parerea mea e sa ii contactezi si sa le oferi domeniul cu scuzele de rigoare deoarece a fost inregistrat cu rea intentie.

Iti doresc o seara faina.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu te supara, insa ori esti un pdl-ist inrait, si nu suport situatia de "ascunderea identitatii", ori ai vrut doar sa faci un +1 la acest topic.
    Cat despre afirmatiile mele, acestea se bazeaza pe declaratiile unor membrii oficiali din cadrul PDL-ului, deci punctul tau de vedere nu este argumentat suficient.
    Iar legat de pret, acesta l-am stabilit inainte de a deschide topicul.
    Inca ceva: nu am aparent politice din mai multe motive, iar unul este ca nu imi permite slujba.

Starnet: tot ce am scris se bazeaza pe declaratii televizate ale unor oficialitati, iar despre cedarea domeniului, no way ... l-am cumparat din buna intentie, ca atare este un bun propriu cumparat din banii mei, ca atare, acesta il voi instraina altei persoane contra unei sume de bani.]

Si inca ceva: va rog sa cititi regulamentul de la sectiunea market.

"20. Categoria Marketplace exista pentru a face vanzarile/cumpararile cat mai usoare si mai facile. In urma repetatelor probleme cu aceasta sectiune, am simtit nevoia sa cream o noua regula. In Marketplace, sunt INTERZISE orice fel de replici de genul "de ce vinzi ?"; "de ce asa scump ?"; "nu face 2 bani"; "dincolo era mai ieftin"; "crezi ca iei mai mult x$ cat ti-am oferit eu ?"; "Esti tepar"; "pai asa vindeam si eu 20 de website-uri". etc. In afara de postul original al thread-ului, orice alte posturi trebuie sa se includa in urmatoarele criterii:" Vezi tot Regulamentul

Cred ca un moderator ar trebuie sa aplice niste sanctiuni.

Multumesc si o seara fain si voua.
    Ultima modificare făcută de Calin B; 15th May 2012 la 22:39.

Kaa
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu am incalcat regulamentul pentru ca tu ai facut niste afirmatii puerile fara niciun fel de dovada.

Cat despre afirmatiile mele, acestea se bazeaza pe declaratiile unor membrii oficiali din cadrul PDL-ului, deci punctul tau de vedere nu este argumentat suficient.
    Zi-mi si mie care sunt acei membri oficiali care ti-au declarat ca se va numi MCL? Ii contactez eu personal si revin cu un raspuns aici - imi poti lasa chiar si pe pm.
    Nu-mi faceam probleme ca ar fi cumparat cineva domeniul, pe forumul asta nu cred exista persoane care s-ar fi implicat intr-un astfel de proiect si in acelasi timp cu un grad ridicat de naivitate astfel incat sa creada ce ai zis. Insa ma deranjeaza cum vii si ne prostesti de parca am fi niste pusti cu ciunga in par.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Din pacate Star are dreptate: frumos e sa anunti orice potential cumparator (mai putin priceput) ca orice asociatie, societate care a inregistrat marca il poate lua fara discutii, in cel mai fericit caz nu va avea voie sa il foloseasca pe nisa politica.

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    Subscriu la ce a zis Kaa ... ar fi bine cosmine sa informezi foarte corect lumea ..
    MCL defapt nici nu e un partid ... e o alianta electorala ... s-au adunat cativa care teoretic ar trebui sa fie independeti .. si au format o alianta cu numele Miscarea Crestin Liberala ...

Din cate observ s-au facut ceva demersuri si au inregistrat logo-ul si numele, el aparand si pe lista oficiala a biroului electoral permanent.
    Parerea mea e sa ii contactezi si sa le oferi domeniul cu scuzele de rigoare deoarece a fost inregistrat cu rea intentie.

Iti doresc o seara faina.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Domeniul a fost vandut. Topicul se poate inchide.

Kaa
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Apropo pentru cine nu stie, acest cosmin91 este Bun Calin. Adica cel care detinea webnetinfo, cunoscut si ca "tepar".
    Daca dati o cautare dupa Bun Calin / Bun Laurentiu / Webnetinfo teapa, tepar o sa vedeti ca este plin netul de dovezi. Feriti-va de el..

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

OFF: Ce m-am speriat cand am vazut "Calin" .

ON: Sunt curios cui a vandut domeniul.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.833
    Putere Rep
    38

Implicit

ON: Sunt curios cui a vandut domeniul.
    Lui Becali

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. nume de domeniu
    De Bogdan Citoiu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th March 2010, 12:16
  2. nume-blog.domeniu.com sau nume-blog.blogspot.com
    De jeremy în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 20th November 2007, 23:27
  3. Nume de domeniu
    De jeremy în forumul Domenii
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 11th April 2007, 15:52
  4. Nume de domeniu
    De Gabriel Puscuta în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 20th September 2006, 01:46
  5. Nume Domeniu
    De laufer în forumul Bar, lobby...