iti recomand GlobeHosting... Activare instant.
iti recomand GlobeHosting... Activare instant.
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Eu nu recomand cumpararea domeniilor .ro prin diversi intermediari si mai ales pe o perioada de u an... cel mai indicat este sa cumparati direct de la rotld.
Da pai nu ma deranjeaza sa cumpar de la rotld dar am 16 ani si ceva, o sa fie de acord sa imi dea domeniu ? daca nu sunt major ?
Conform articolului de mai jos din "*Contract (înțelegere) pentru înregistrarea de domenii .ro:" cu rotld, NU.
23. MINORI. Prin acceptarea serviciilor noastre Dumneavoastra confirmati ca aveti varsta legala pentru a incheia aceasta Intelegere (Contract).![]()
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
@Hobart - Am vazut cazuri ca si minorii au putut inregistra pe numele lor un domeniu.ro la RORLD.![]()
Nimic interesant...
@robciucionut - regula e una, ce se poate intampla in realitate e alta.
Ex. daca ucizi faci puscarie. Sunt cazuri in care ucigasii n-au intrat la zdup![]()
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
In concluzie cred ca ori iau unul de la mxhost ori astept sa fac 18 ani si iau direct de la RoTLD.
@Val33ntyn - Poti cumpara si acum domeniu.ro de la ROTLD. Stiu pe cineva care a reusit sa faca acest lucru.![]()
Nimic interesant...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)