Vezi Rezultate Sondaj: Ce parere aveti despre domeniile KeywordPedia.tld ?

Alegători
27. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Buna

12 44,44%
  • Prosta

5 18,52%
  • Nici buna nici proasta

10 37,04%
Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: KeywordPedia

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit KeywordPedia

Ce parere aveti de domeniile construite pe sufixul pedia ?
    Am discutat intr-un alt thread de domeniile construite pe prefixul e , de gen eKeyword.tld .
    Va propun acum sa va exprimati asupra domeniilor de tipul KeywordPedia.tld ..
    Desigur toti ne dorim un domeniu precum keyword.tld adica seo.ro soft.ro etc
    Intrebarea care se pune este daca domeniile de forma KeywordPedia.tld sunt acceptabile ,ca varianta sau nu la keyword.tld, si cat de acceptabile le considerati ?
    O alta intrebare indreptatita ar fi ce conditii ( forma , lungime, nisa etc ) trebuie sa indeplineasca keyword pentru a determina un domeniu valoros ?

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Eu nu am fost niciodata atras de acest tip de domenii si nici nu voi fii vreodata! Sincer, in lumea asta inca se mai pot brandui multe, precum a fost branduit acest "pedia" sau un alt exemplu "tube" ... E o parere subiectiva, eu chiar nu detin niciun domeniu din aceasta clasa!
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Eu unul sunt de parere ca subiectul "pedia" este deja fumat si a veni in ziua de azi cu un domeniu xxxpedia dai dovada ca nu te duce mintea la nimic bun si ca din lipsa de idei si originalitate incerci sa imiti o solutie ce a fost candva de succes.
    Este strict parerea mea.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Intotdeuna vor fi oameni noi pe site care vor crede in astfel de branduri. Fumatul e facut de cei vechi care isi schimba interesele, dar cei noi veniti pe online vor crede inca in astfel de branduri. N-au de ce sa nu creada ..sint multe "pedia" care au valoare.

E vorba de obisnuinta, inscredere si brand.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Daca terminatia pedia se imbina armonios cu numele/prefixul unei nise, eu il consider un domeniu destul de bun

gen seopedia , imopedia - portal de imobiliare, deja stabilit pe piata - , softpedia , wikipedia, chiar si avopedia - pt portal de avocatura- vad ca e luat de o firma de avocatura.

Dar ceva in genul cazarepedia cum luase cineva pe forum aici, eu nu as lua asa ceva, prea multe silabe, maxim 2 ar trebui sa fie inainte de "pedia". Ala suna fortat si lipsit de originalitate cum zice Rares.

Evident nu se compara cu keyword.tld nici pe departe.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Iata cateva domenii pe acest tip de constructie tranzactionate pe sume mai mari de 1000 $ :
    FiberPedia.com 6500 $ ( 2009 Afternic )
    CollectAPedia.com 5622 $ ( 2008 Sedo )
    JobsPedia.com 5000 $ ( 2008 Sedo )
    ApPedia.com 5000 $ ( 2010 Sed0)
    MoviePedia.com 3356 $ ( 2006 Afternic )
    MathPedia.com 3000 $ ( 2007 Sedo )
    TradePedia.com 2800 $ ( 2009 Sedo )
    DjPedia.com 2500 $ ( 2007 Sedo )
    TechnoPedia.com 2000 $ ( 2007 BuyDomains )
    SharePedia.com 2000 $ ( 2006 BuyDomains )
    PodPedia.com 2000 $ ( 2006 Afternic )
    ExpoPedia.com 1888 $ ( 2009 Sedo )
    GamesPedia.com 1500 $ ( 2007 Sedo )
    UPedia .com 1250 $ ( 2007 Sedo )
    TravelPedia.org 1185 $ ( 2008 Sedo )
    HistoryPedia.com 1010 $ ( 2007 Sedo )
    WikiPedia.co.nz 1000 $ ( 2008 Sedo )

1.Putem observa domenii si din 2010 , dar si 2009 , 2008 , asadar exista un oarecare interes pentru astfel de domenii si in momentul de fata
    2.Sumele tranzactionate , desi nu foarte mari ( comparativ cu constructia eKeyword.tld de exemplu ) arata ca exista pe piata doritori de asemenea domenii dispusi sa scoata ceva bani de buzunar . Trebuie insa recunoscut faptul ca aceste domenii au la baza keyworduri in lb engleza unde avem de-a face cu sume in general mai mari .
    3.Aceast model de constructie a prins si in alte limbi , iar limba romana nu face exceptie , dovada SeoPedia.ro , SoftPedia.ro , ImoPedia.ro etc
    4. Chiar si fanii acestui tip de constructie trebuie sa recunoasca superioritatera valorica a domeniilor Keyword.tld ( fata de KeywordPedia.tld )
    5.Asa cum spunea si Nic , keywordul trebuie sa fie scurt , un singur cuvant si cu putine caractere ( SeoPedia , SoftPedia , ImoPedia sunt bune exemple in acest sens ) . Domeniile construite pe prefixul e , eKeyword.tld nu au aceasta problema .
    6. Sufixul Pedia sugereaza un caracter informativ al proiectului , poate chiar stiintific ;
    de aceea keywordul trebuie sa indice o nisa adecvata cu ce sugereaza sufixul pedia ; CazarePedia.ro e inferior SeoPedia.ro sau SoftPedia.ro nu numai din cauza lungimii keywordului ci si pentru ca Seo si Soft concorda cu mesajul sugestiv al sufixului . MathPedia.com TechnoPedia.com HistoryPedia.com sunt de asemenea bune exemple de alipire inspirata a sufixului pedia la keyword .

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

Mi se pare o metoda buna de branding al unui site de informatii, eu asa il privesc. Daca as gasi un magazin online sau altceva in afara de un site cu informatii complete dintr-un anumit domeniu, m-ar dezgusta si l-as gasi nepotrivit.
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    34
    Posturi
    431
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Broscoi Vezi Post
    Iata cateva domenii pe acest tip de constructie tranzactionate pe sume mai mari de 1000 $ :
    FiberPedia.com 6500 $ ( 2009 Afternic )
    CollectAPedia.com 5622 $ ( 2008 Sedo )
    JobsPedia.com 5000 $ ( 2008 Sedo )
    ApPedia.com 5000 $ ( 2010 Sed0)
    MoviePedia.com 3356 $ ( 2006 Afternic )
    MathPedia.com 3000 $ ( 2007 Sedo )
    TradePedia.com 2800 $ ( 2009 Sedo )
    DjPedia.com 2500 $ ( 2007 Sedo )
    TechnoPedia.com 2000 $ ( 2007 BuyDomains )
    SharePedia.com 2000 $ ( 2006 BuyDomains )
    PodPedia.com 2000 $ ( 2006 Afternic )
    ExpoPedia.com 1888 $ ( 2009 Sedo )
    GamesPedia.com 1500 $ ( 2007 Sedo )
    UPedia .com 1250 $ ( 2007 Sedo )
    TravelPedia.org 1185 $ ( 2008 Sedo )
    HistoryPedia.com 1010 $ ( 2007 Sedo )
    WikiPedia.co.nz 1000 $ ( 2008 Sedo )

1.Putem observa domenii si din 2010 , dar si 2009 , 2008 , asadar exista un oarecare interes pentru astfel de domenii si in momentul de fata
    2.Sumele tranzactionate , desi nu foarte mari ( comparativ cu constructia eKeyword.tld de exemplu ) arata ca exista pe piata doritori de asemenea domenii dispusi sa scoata ceva bani de buzunar . Trebuie insa recunoscut faptul ca aceste domenii au la baza keyworduri in lb engleza unde avem de-a face cu sume in general mai mari .
    3.Aceast model de constructie a prins si in alte limbi , iar limba romana nu face exceptie , dovada SeoPedia.ro , SoftPedia.ro , ImoPedia.ro etc
    4. Chiar si fanii acestui tip de constructie trebuie sa recunoasca superioritatera valorica a domeniilor Keyword.tld ( fata de KeywordPedia.tld )
    5.Asa cum spunea si Nic , keywordul trebuie sa fie scurt , un singur cuvant si cu putine caractere ( SeoPedia , SoftPedia , ImoPedia sunt bune exemple in acest sens ) . Domeniile construite pe prefixul e , eKeyword.tld nu au aceasta problema .
    6. Sufixul Pedia sugereaza un caracter informativ al proiectului , poate chiar stiintific ;
    de aceea keywordul trebuie sa indice o nisa adecvata cu ce sugereaza sufixul pedia ; CazarePedia.ro e inferior SeoPedia.ro sau SoftPedia.ro nu numai din cauza lungimii keywordului ci si pentru ca Seo si Soft concorda cu mesajul sugestiv al sufixului . MathPedia.com TechnoPedia.com HistoryPedia.com sunt de asemenea bune exemple de alipire inspirata a sufixului pedia la keyword .
    Mie-mi plac domeniile de genul ăsta, nu știu de ce.
    Știu că nu-i locul potrivit pentru așa ceva, dar, broscoi și ceilalți ce părere aveți de DevPedia[.]net?

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Ungureanu Vezi Post
    Mie-mi plac domeniile de genul ăsta, nu știu de ce.
    Știu că nu-i locul potrivit pentru așa ceva, dar, broscoi și ceilalți ce părere aveți de DevPedia[.]net?
    E un domeniu bun . Recent eliberatul TurismPedia.com e de asemenea dragut .
    Totusi exista o diferenta de acceptabilitate intre forma de constructie cu prefixul e si cea bazata pe sufixul pedia
    Nu ma grabesc sa trag concluzii intre cele doua sondaje ( net in favoarea celei dintai ) , dar si istoricul tranzactiilor releva un nivel de apreciere superior al formei bazata pe prefixul e , respectiv eKeyword.tld.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •