L-am cumparat eu acuma, sper ca e ok![]()
L-am cumparat eu acuma, sper ca e ok![]()
Ultima modificare făcută de felix; 21st September 2012 la 12:16.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Ai uitat sa bifezi exact sau asa ai dorit?
Cautarile alea nu-s pentru exact si pentru cei mai multi conteaza numarul exact de cautari.
Important este ca are cautari, cred ca se poate duce lejer pe prima pozitie la cautariile respective, poate are si un CPC bun, nu?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Cautarile extinse se refera la derivate dintr-un keyword (keyword + ceva sau ceva + keyword) sau la altceva? Nu prea inteleg..
Cristian, eu zic keyword si keyword + ceva, acuma daca ai tot verificat, am facut o investitie proasta? Care e parerea ta?
Sunt cam rezervat in a imi expune parerea, risc sa mi-o iau iar pe coaja, dar conform Tool-uri oferite de trafic.ro aceasta investitie pe RO e cam proasta. Banuiesc ca home banc se bazeaza pe o greseala de exprimare a keyword-ului home bank, care defapt este o greseala derivata din home banking.
Definiția căutărilor extinse, potrivit Google: "The sum of the search volumes for the keyword, related grammatical forms, synonyms, and related words ".
Însă căutările exacte locale sunt infime: doar 28.
Cred că expresia corectă era home bank cu 14.800 căutări exacte locale.
afiliereweb.com
plationline.org / .biz
Investitie proasta, google isi da seama ca home banc se refera la home bank si va pune homebank.ro primul site.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
haineieftineoriginale.com/net/org/info
desene-online.org (deseneonline e liber si el)
servere.org
forumpost.org/info
love4ever.net/info
freewebpagedesign.org
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)