In curand sovata.org
In curand sovata.org
adidasinike.net Available
adidasioriginali.net Available
jocuripoker.eu Available
programetv.biz - căutări exacte 135.000 / căutări extinse 673.000 - cpc 0,41 lei (.com în licitație pentru minim 7,650 USD)
Un pont pentru un magazin de haine, care va reuni diverse articole de imbracaminte ?
@JoeDirt
hainesupertari.com - expresia "haine super tari" este utilizată frecvent de adolescenți/te.
@JoeDirt Inventeaza un nume funky, catchy, usor de scris, pronuntat si memorat. Nu cred ca poti primi un "pont" pe nisa asta in sensul de exact match. Unele expresii precum "haine super tari" au multe cautari pentru ca exista siteuri active (hainetari.ro, hainetari.com) la care oamenii revin prin cautarea pe homepageului browserului.
Chiar as vrea sa ofer un pont, dar mi-e aproape imposibil sa gasesc ceva. O varianta: mergi pe nume de femei (mai exotice, ca celelalte sunt luate), vezi maxine.ro sau pe substantive legate de domeniul respectiv, cum a spus @neo mai sus: umeras.ro
Mie mi-ar placea de exemplu CabinaDeProba.ro, dar este bineinteles cumparat. Desi un domeniu precum HaineOnline.co este liber si are un numar de clle foarte sexy, nu cred ca e recomandat din cauza concurentei si al extensiei.
----
Si un pont pe alta nisa: BijuteriiDinArgint.info liber de cateva zile (.com & .net luate). A fost al meu si l-am lasat sa expire pentru ca nu ma mai intereseaza nisa.
Un pont pentru un site dedicat aplicatiilor de iphone? M-ar interesa un .com in engleza ca in viitor sa pot face si o versiune in engleza a site-ului.
Multumesc frumos!
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
infoturism.net proaspat si bun
com/eu/org/info/pro/ro/md/de/it/ee/ru luate
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)