consultanti.org | Pentru un director de firme de consultanta
consultanti.org | Pentru un director de firme de consultanta
@dane1505: asky.ro
vreau si eu un pont pentru un viitor site destinat femeilor, ce va avea continut in engleza. Va contine articole,poze, etc despre frumusete, dieta, moda, fitness,make-up, sfaturi....
sa fie pe extensia .com , eventual daca suna bine si nu e liber .com, e ok si .net. De preferinta destul de scurt si usor de retinut.
va multumesc.
hotglossy.com
buzzglossy.com
clubglossy.com
glossybuzz.com
glossycafe.com
glossytips.com
hotglossy.com
coolglossy.com
fanglossy.com
glossybee.com
glossybox.com
glossycam.com
glossycure.com
glossyfans.com
glossyfun.com
glossyland.com
glossymax.com
glossyplus.com
glossytips.com
glossyway.com
glossyzone.com
Researchul l-am facut acum cateva saptamani, pentru un proiect propriu, e posibil ca o parte din ele sa nu mai fie disponibile.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
merci de ponturi, Nichita ....doar ca nu prea ma atrage nici unul din ele...
alte ponturi sunt bine-venite. merci
i-lady.net
modern-lady.net
Destul de scurt si usor de retinut , in engleza si liber, asa cum vrei tu , e cam greu la momentul asta . Ca sa ai o imagine mai corecta , iti spun ca modernlady.com, domeniu ce e usor de retinut dar nu e prea scurt , s-a dat anul asta pentru mai mult de 15000 $ .
autoturism.org
dictionarfrancezroman .info .org .biz liber / 246.000 local - 90.500 exact / 0,35 ron cpc
dictionarromanfrancez .info .org .biz liber / 246.000 local - 60.500 exact / 0,35 ron cpc
Am luat eu dictionarele. Varianta .info
Mersi de pont @neo.
Ultima modificare făcută de tiberiur; 21st July 2012 la 12:07.
.
gazduire-site.info
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)