daniel: de ce consider ca hainetop sau hainemoda sunt "ponturi" ?
daniel: de ce consider ca hainetop sau hainemoda sunt "ponturi" ?
Pai ma gandesc pentru faptul ca nisa este destul de aglomerata. Daca nu sunt ok, imi cer scuze!
Sa-l stapanesti sanatos si sa-l folosesti cu folos, asta in cazul in care il vei dezvolta! Daca nu, revanzare "facila"!![]()
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu ai de ce sa-ti ceri scuze, insa nisa nu este tocmai aglomerata pe ponturile date de tine ... Daca vrei sa cunosti cu adevarat nisele, nu vad ce te-ar opri sa inveti "structura tehnica" a functionarii mecanismelor de cautare utilizate de google.ro
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
hit-music.ro - e bun zic eu...
Daca era music.ro , am fi vorbit de un domeniu valoros . Desi pe .ro , ca si pe orice alt ccTLD , domeniile valoroase sunt , in principiu , pe cuvinte in limba tarii respective , exista totusi cateva cazuri de domenii .ro valoroase pe keyworduri foarte uzuale in limba engleza . Music sau shop , market etc sunt cuvinte ce fac parte din cele mai frecvent utilizate cuvinte in scrierea/vorbirea in limba engleza si devenite internationale intrucat semnificatia lor este cunoscuta chiar si de necunoscatorii limbii engleze . Mai exista situatiile in care cuvintele sunt identice in engleza si romana si doar ordinea este diferita , gen itExpert.ro seoConsultant.ro etc , si care au de asemenea valoare .
In cazul de fata si lungit si cu cratima e maxim taxa de inregistrare .
Keywordul pe co.uk , ca, us, com.au ,co.nz , co.za e liber si asta spune ceva .
Eu m-am referit doar valoric . Daca tie iti place cum suna si e descriptiv pentru proiectul tau il iei si gata...
infiintari.ro proaspat eliberat
Daca era music.ro liber crezi ca il mai ziceam aici?Sunt luate cele bune...pur si simplu imi place cum suna si e usor de retinut,poate va ajuta pe cineva...oricum sunt de parere ca la orice afacere de succes trebuie sa-ti creezi un brand...nu neaparat daca ai un domeniu bun sa zicem...filme.ro gata esti cel mai tare din parcare ca l-ai prins tu liber...
@Salam mersi pentru pont, pana acum nu am putut posta.calculatoare.biz disponibil
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)