daniel: de ce consider ca hainetop sau hainemoda sunt "ponturi" ?
Versiune printabilă
daniel: de ce consider ca hainetop sau hainemoda sunt "ponturi" ?
Pai ma gandesc pentru faptul ca nisa este destul de aglomerata. Daca nu sunt ok, imi cer scuze!
Sa-l stapanesti sanatos si sa-l folosesti cu folos, asta in cazul in care il vei dezvolta! Daca nu, revanzare "facila"! :D ;)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu ai de ce sa-ti ceri scuze, insa nisa nu este tocmai aglomerata pe ponturile date de tine ... Daca vrei sa cunosti cu adevarat nisele, nu vad ce te-ar opri sa inveti "structura tehnica" a functionarii mecanismelor de cautare utilizate de google.ro :)
hit-music.ro - e bun zic eu...
Daca era music.ro , am fi vorbit de un domeniu valoros . Desi pe .ro , ca si pe orice alt ccTLD , domeniile valoroase sunt , in principiu , pe cuvinte in limba tarii respective , exista totusi cateva cazuri de domenii .ro valoroase pe keyworduri foarte uzuale in limba engleza . Music sau shop , market etc sunt cuvinte ce fac parte din cele mai frecvent utilizate cuvinte in scrierea/vorbirea in limba engleza si devenite internationale intrucat semnificatia lor este cunoscuta chiar si de necunoscatorii limbii engleze . Mai exista situatiile in care cuvintele sunt identice in engleza si romana si doar ordinea este diferita , gen itExpert.ro seoConsultant.ro etc , si care au de asemenea valoare .
In cazul de fata si lungit si cu cratima e maxim taxa de inregistrare .
Keywordul pe co.uk , ca, us, com.au ,co.nz , co.za e liber si asta spune ceva .
Eu m-am referit doar valoric . Daca tie iti place cum suna si e descriptiv pentru proiectul tau il iei si gata...
O sugestie pentru un magazin online pe nișa it&c brandabil?
infiintari.ro proaspat eliberat
Daca era music.ro liber crezi ca il mai ziceam aici?Sunt luate cele bune...pur si simplu imi place cum suna si e usor de retinut,poate va ajuta pe cineva...oricum sunt de parere ca la orice afacere de succes trebuie sa-ti creezi un brand...nu neaparat daca ai un domeniu bun sa zicem...filme.ro gata esti cel mai tare din parcare ca l-ai prins tu liber...
@Salam mersi pentru pont, pana acum nu am putut posta.Citat:
calculatoare.biz disponibil