Ceva ponturi pentru un site video ,continut music video,trailere,funny video etc.Ceva in engleza si .com neaparat...
Ceva ponturi pentru un site video ,continut music video,trailere,funny video etc.Ceva in engleza si .com neaparat...
Vreau sa fac un site de recenzii filme. Ma poate ajuta cineva cu niste sugestii de domenii bune? Mersi
Multumesc pentru ponturi StarNET, Kidu si iSKY. O sa va anunt ce am luat.![]()
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
FRESH tranzactii.net
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Niste gusteri sunteti toti. Le luati cu $8 ca sa mi le vindeti mie cu 100![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
esti rau, tie ti le dam cu 95 ca ne cunoastem![]()
Nu toti care iau domeniile date ca ponturi sunt ninste "gusteri ". Sunt multi care au luat ponturile si apoi au inceput proiecte pe ele ... si eu am facut la fel![]()
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
In cateva ore se va elibera dragoste.biz ... pentru cei interesati![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
FRESH dedragoste.net ... puteti face subdomenii de genul ... mesaje.dedragoste.net ... sms.dedragoste .. poeme .. poezii ... etc ... cine il ia daca il ia cineva vreau sa vad un astfel de proiect pe el![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)