cred ca e min 30 posturi si/sau 30 de zile.
cred ca e min 30 posturi si/sau 30 de zile.
infoturistic.com
infoturistic.net
Penare.com taken
Clipuri.net inca available
Desi nu am cumparat nici un domeniu din toate aceste idei, avand deja prea multe si nefiind mereu de faza, trebuie sa laud aceasta initiativa. Iata ca totusi se poate ca oameni ca noi sa se ajute intre ei. La un moment dat imi pierdusem orice speranta
Felicitari
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am o rugaminte, daca tot se dau ponturi. Vreau sa imi schimb domeniul la blog din vali-me.com in ceva pe .ro, nume cat mai scurt si care poate creste. Exclus valipopa.ro sau combinatii de nume, mi se par prea serioase si nu m`ar caracteriza. Un nickname interesant m`ar ajuta foarte mult...
Multumesc anticipat![]()
unu neserios: povalipa.ro, nu stiu de ce dar cand mi-a venit in minte si cand l-am scris mi-a venit sa rad
e amuzant .. iti contine tot numele ... pe bucati ... deci e ok
Nu avem de unde sa ne dam cu parerea la nickname-uri care ti se potrivesc din moment ce nu te cunoastem![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Trebuie sa scot userii la o bere ca sa isi poata face o parereSa vezi cum vin ideile. Oricum, am vazut ca e la moda domeniul serios: valiseriosu.ro
Gata, o las balta ca sa nu devin off-topicMersi
Clipuri.net e un domeniu bun , de aceea l-am reamintit . E tipul de domeniu favorit, in care extensia lucreaza perfect cu keywordul ( Clipuri pe internet ) . Ultima oara a fost inregistrat pe 20 februarie 2007 . Detinatorul il scosese la vanzare ( daca nu ma insel 700 $ ) . De ce l-a lasat sa expire nu-mi dau seama .
Sa-l stapanesti sanatos si cu folos !
Va rog si eu sa ma ajutati cu niste idei. Vreau un domeniu pentru un site de tehnologie .ro. Ma intereseaza ca domeniul sa fie scurt, brandabil. Nu ma intereseaza deloc keywords din el.
iTechno.ro
eTechno.ro
SmartTechno.ro
TechoConsultant.ro
Frigidere.net pentru magazin virtual de frigidere
bloggerzone.ro
bloggerzone.eu
ITechno.ro ar putea avea probleme cu o marca europeana . Marca I inimoara Techno pe post de I love Techno . Spun ar putea si nu sigur , pentru ca e marca figurativa , dar cel mai bine e sa pui totusi o intrebare pe un forum de specialitate ( AvocatNet.ro areo sectiune specializata de proprietate intelectuala ) .
Restul nu au nicio problema de trademark .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)