multumesc mult Zone pentru ponturi. cred ca voi alege unul din primele 2
multumesc mult Zone pentru ponturi. cred ca voi alege unul din primele 2
@delpi: acelasi domeniu am vrut sa-l cumpar acum 2 zileMacar... daca tot l-ai cumparat, foloseste-l cu cap!
![]()
Salut,as vrea sa imi iau un domeniu pe nisa muzica..ceva moden ..sa postez despre muzica noua(nu manele/populara),filme..mondenitati
o sa fie .info,cred ca am uitat sa mentionez..si daca iau muzico,e doar muzica,eu vreau si filme si stiri mondene.
romonden .com/net/org/info/biz liber ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
muzicasifilme.info
inmoden.info
mondenul.info
film-muzica.info
timpul-liber.info
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Aveti ceva idei de domeniu .com sau .net legat de android. Vreau sa aiba in URL android si sa fie cat de cat usor de tinut minte... gen androidtips.com (androidcuvant.tld / cuvantandroid.tld) sau fandroid, mandroid (ati prins ideea). Sau poate aveti alte sugestii. Eu m-am gandit si mi-am facut o lista mica, dar vreau sa aleg ceva bun.
Mersi anticipat![]()
Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).
greenandroid.net .org .info
green este de la culoarea lui verde.
interesant ar fi green android . info
am luat androidmeme.com pana la urma, mi s-a parut interesant (meme: Internet meme - Wikipedia, the free encyclopedia) si androidlaptop.net. Nu ar fi o idee rea sa mai iau 2-3 .info sa fac niste sateliti pe alte servere...
Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)