cateva ponturi pentru un site de pariuri? Predictii, analize, biletul zilei..
cateva ponturi pentru un site de pariuri? Predictii, analize, biletul zilei..
pariul-zilei.ro
SEMpedia.ro
Niste ponturi de domenii dupa parerea mea foarte bune:
enciclopedii.eu / enciclopedii.org / enciclopedii.info
inginerie.net /.org / .info
calatorii.org - foarte bun!!!
atlase.org / .info
bauturi.eu
turistul.org
legislatie.biz
tehnologie.org - bun bun
baruri.org - foarte cautate
ecologice.org - prea bun, prea..
Le tineam pentru mine... speram la ceva proiecte frumoase, dar e o perioada grea pentru mine, stau prost cu bugentul, am zis ca e pacat de ele sa stea nefolosite, spor la treaba![]()
Pe locuri, fiti gata, start: jocuri-pc.net (si .info) din nou liber:
[49.500] cautari locale lunare exacte [jocuri pc]
Bun si el"Pontul" e si din perspectiva numarului de cautari exacte, nu doar al extensiilor libere.
Oricum, chiar si cu cratima, cred ca jocuri-pc.net > jocuripc.eu atat din perspectiva utilizatorilor, cat si a unei eventuale vanzari a domeniului.
E doar o preferinta personala, insa eu exclud extensia .eu la cautari si inregistrari, fie si din cauza pretului de inregistrare / reinnoire mai mare decat al trioului favorit .com/.net/.info
un .eu ii vreo 5$Oricum, chiar si cu cratima, cred ca jocuri-pc.net > jocuripc.eu atat din perspectiva utilizatorilor, cat si a unei eventuale vanzari a domeniului.
E doar o preferinta personala, insa eu exclud extensia .eu la cautari si inregistrari, fie si din cauza pretului de inregistrare / reinnoire mai mare decat al trioului favorit .com/.net/.info
e un euro acum de fapt. dar 10+tva reinoire
Tusnad.net recent
com/ro/eu/info/org taken
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)