Indiferent daca au scoala sau nu, daca acele siteuri vor exista, lumea va intra pe ele
bucurestiu.ro, siteu.ro, forumu.ro de ex. sunt libere
succesu.ro, ziaru.ro in schimb, NU sunt libere
.. asa ca e clar ca sunt cumparatori pentru acest segment.
Indiferent daca au scoala sau nu, daca acele siteuri vor exista, lumea va intra pe ele
bucurestiu.ro, siteu.ro, forumu.ro de ex. sunt libere
succesu.ro, ziaru.ro in schimb, NU sunt libere
.. asa ca e clar ca sunt cumparatori pentru acest segment.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
mersi de pontportalit.info
Dar sunt interesat doar domenii .ro pentru un portal generalist.
generat.ro
actuali.ro
porton.ro
infog.ro
oricare.ro
azisimaine.ro
ontopic.ro mi se pare cea mai buna alegere, usor de retinut, sonor, fara probleme de spelling.
atenti.ro
it-isti.ro
info-ro.ro
kidu ... domeniu e meserie .. mai ales pentru un forum generalist ... noroc ca mi-a trecut febra domeniilor ca altfel il luam ... din pacate nu o sa am timp sa ma ocup asa ca mai bine il las unuia care poate o sa dezvolte ceva frumos ..
cum ziceam mai sus ... 3 zile mi-am batut capu sa gasesc ceva ok pentru un portal generalist ... in romania mai mult ca oriunde sunt portaluri generaliste cu sutele .. si prin urmare si domeniile care sunt ok sunt cam luate ..
ontopic: chirii.net FRESH
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Nu e problema de concurenta, ontopic.ro e foarte bun dar nu are rost sa fie stricat pe un portal, merge foarte bine forum sau blog, portale sunt cu miile dar doar 4-5 vad in top.
In continuare caut ponturi domenii .ro pentru un portal generalist, ofer 10$ pentru domeniul ales, doar un domeniu voi alege.
urmeaza sa lansez 2 site-uri ... anunturixxl.ro si jocurixxl.ro ( primul deja s-a lucrat destul de mult la el .. al doilea e doar in faza de "urmeaza sa" ) ...
se preteaza ca si nume de domeniu pentru un portal si: portalXXL.ro ... nu suna deloc rau si e memorabil ... eu pe asta mizez cu celelalte 2 proiecte ...![]()
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
chirii.net proaspat
Broscoi ... Ofer gratis ponturi domenii ... ultima linie![]()
broscoi, ai intarziat...40 minute![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)