200 euro doctor.ro
200 euro doctor.ro
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Eu inteleg ca nu poate pronunta termenul de vanzare pentru ca se incalca regulile ROTLD, insa as vrea sa stiu daca nu cumva e un appraisal, sau o data limita.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
nu cred ca poate sa-i ia pe toti pe privat. Poate ca ar fi si altii interesati daca stiu ceva clar
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Salutare tuturor
Nu e un termen limita batut in cuie. Totusi ma gandesc ca daca pana la 1 martie nu gasesc o propunere interesanta si acceptabila sa renunt la ideea transferului. Ca altfel ajunge un Thread cu posturi nesfarsite. Pe PM am primit propuneri mai interesante si mult diferite decat cele postate aici. (nu contest faptul ca si posturile de aici fac Thread-ul mai captivant :-)
A mai trecut un an si tot nu am apucat sa pun un proiect pe domeniile astea ... asa ca imi este clar ... up again .... pentru preluarea celor 3 domenii (Transfer drept de folosinta ) - Propuneri concrete pe PM
salut, ti-am facut o propunere dar nimic inapoi...
Si eu am venit cu propuneri, insa am primit raspuns ca nu mai este de actualitate.
Probabil ar trebui inchis acest topic.
Am un Blog
mda... nici un raspuns... eventual daca nu sunt ok ofertele ar trebui specificat un prag minim, de restul ne ocupam noi...
fara nici un reper... destul de complicat
Intr-adevar, oferta nu mai este valabila. Thread inchis.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)