marketing.ro
doctor.ro
webpromotion.ro
Domeniile sunt luate in urma cu 10 - 11 ani cu intentia de a le dezvolta.
N-am reusit nici pana acum, ultimul update la un site de al meu fiind in urma cu 8-9 ani.
Rusinos, dar ata ete ...lucrez mai mult pe afara
Asa ma gandesc sa le ofer spre preluare individuala/ la pachet
Fiind dificil de evaluat, astept propuneri.
(n-am nici o idee de ce au PR 3 in conditiile in care nu au continut si nici IBL-uri - poate doar de la faptul ca au fost active/hostate domeniile in cei 10 ani ? who knows. iar cele cateva mii de vizitatori / an vin fara doar si poate din tastarea "la ghici" in URL bar a adresei)
As putea garanta top 1 in Google.ro pentru keywordul din numele domeniului. Dar cine de pe forumul asta nu ar putea-o face?
Desigur, dupa dezvoltarea de continut ...
Deci ?
----update post -------
Este dificil sa fac eu o evaluare. E clara importanta si puterea unui astfel de domeniu. Eu am realizat-o 1999 cand achizitionarea unui domeniu .ro era aproape o investitie la veniturile medii din vremea aceea. (norocul meu este ca lucram deja pe afara in domeniul asta si "aveam ochii deschisi" )
Evaluarea poate fi facuta mai degraba de cei interesati (pentru ca sigur aveti in minte si un plan de dezvoltare a site-ului si e mai usor de estimat/ prognozat).
Asa ca, cu tot respectul pe care il am pentru toti membrii comunitatii Seopedia, nu am sa raspund la intrebari de tipul "cat ceri pe ...." . Pur si simplu astept propuneri si cele care sunt interesante vor primi feedbackul meu. Si,da, vreau sa fie preluate. Si, nu, nu ma astept la afacerea anului 2009 dar nici la derizoriul anului 2009 :-)

?