ms mult sovidiu, acolo l-am inclus numai ca nu am avut nici un rezultat, poate cum ai zis tu se trece rar pe acolo
ms mult sovidiu, acolo l-am inclus numai ca nu am avut nici un rezultat, poate cum ai zis tu se trece rar pe acolo
Ultima modificare făcută de adi_deg; 26th May 2008 la 11:46.
pai de asta nu va accepta, vad editorii ca sunteti "obsedati" de a intra in dmoz...i se face lehamite si nu mai inscrie....puneti-l doar o data si daca il inscrie e ok, daca nu soarta
....eu niciodata nu m-am complicat cu dmoz, ... mai multe site-uri mi lea luat yahoo directory
![]()
pai ce facem ajungem la discutii despre soarta sau ca nu a fost scris in stele sau ursitoarele nu au vrut sa fie inscris. de aia exista director sa inscri in el. de aia exista editori ca sa vada daca siteul corespunde, daca nu nu il inscrie si mi se pare normal ca tu sa remediezi situatia?( daca este ceva de remediat ) si sa incerci inca odata
bravo, eu nu stiu daca sa il mai inscriu, probabil ca inca nu s-a uitat nimeni pe aplicatia mea de acum 8 luni![]()
Daca siteul s-a schimbat mult de atunci, daca ai continut mai relevant mai fa o incercare.
Am mai aplicat o data, sper macar de data asta sa primesc un raspuns. Chiar si negativ ar fi OK, macar aflu care e motivul pt care nu m-au inscris.
Poti sa ne spui macar despre ce site este vorba? Poate nu are suficient continut sau nu e de calitate, cam asta ar fi marea buba in principiu.
Daca nu ma insel este vorba despre site-ul cu anunturi din semnatura lui. Vezi topic.
Da, e vorba de site-ul cu anunturi. Nu precizez niciodata decat daca sunt intrebat, ca sa nu se considere reclama![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)