mda, cred ca acum se mai accepta doar pe "pile". nici eu nu il mai adaug.
e romania ce vrei sa grabeasca astia lucrurile pt tn nu o fac pt 23 de milioane de loc,,,
Ca un fost editor ODP si cel mai activ editor român din DMOZ (am avut cam 35.000 de editari), pot sa-ti zic ca ai mult de asteptat pina sa-ti vezi site-ul inscris in dmoz/World/Română.
Cind am fost editor acolo, am adaugat site-uri destul de rapid -- intreaba pe oricine de acolo -- dar acum lucrurile se cam duc la vale deoarece:
1. multi editori isi urmaresc interesele personale
2. plecarea mea de-acolo i-a descurajat pe editorii români
Mai bine te reorentezi spre retele sociale gen digg.com si stumbleupon.com. Eu cit am fost acolo, am prestat, acum i-am lasat si pe altii sa presteze.
Crede-ma, acum dureaza mult pina-ti includ editorii site-ul in World/Română.
Si cam cat inseamna "mult"? O luna, doua, trei?
Eu am avut 2 incercari sa adaug site-ul din semnatura, prima data nu a fost aprobat, a doua oara nu stiu daca a mai fost vizitat, l-am adaugat acum 3 luni.
Poate imi puteti spune si unde anume gresesc, formularul de inscriere l-am completat corect.
Zi ce site ai si-ti zic de ce-ar putea fi refuzat.
"Mult" ar insemna 1-2 luni, n-am de unde sa-ti spun exact pentru ca nu mai sint editor ODP. Daca-ti inscrii site-ul in /Afaceri sau /Cumparaturi_online, ai de asteptat pina iti ies peri albi.
poti sa ma ajuti si pe mine cu o parere www.autoad.ro , astept de o gramada de timp inscrierea si nimic
dyr.ro merge în World/Română/Computere/Internet/Căutare/Directoare -- acolo se editează periodic, deci nu ai de aşteptat mult timp.
autoad.ro e de inclus în World/Română/Cumpărături_online/Anunţuri/Automobile . Nimeni nu editează pe acolo pentru că sunt prea multe site-uri cu anunţuri care aşteaptă să fie adăugate. Înscrie-te ca editor, adi_deg, şi ajută-i pe editorii de acolo pentru că-s oameni de treabă şi au nevoie de un pic de sprijin.
Din ce-am făcut eu în dmoz, vă zic sigur că nu contează design-ul site-ului ci conţinutul. Un site nu poate fi şters pe motiv că nu are design ca lumea ci pentru că nu are conţinut unic sau pentru că e "în construcţie".
Editorii de-acolo au prea multe site-uri de revizuit, aşa că le puteţi da o mână de ajutor.
Adi_deg, ai link eronat pus în semnătură (ţi se repetă de două ori extensia .ro la adresa URL din semnătura de pe forum).
Categoria stiam si eu s-o aleg, insa nu-mi dau seama de ce nu a fost aprobat pana acum, desi l-am inscris de 3 ori (ultima inscriere a fost pe 19 mai)
Oricum, cred ca nu ai nici tu cum sa cunosti mentalitatea fiecarui editor Dmoz, cert e ca am intrebat mai multe persoane si mi-au spus ca in momentul de fata am sanse de 100% sa mi-l aprobe. Voi ce ziceti?
Multumesc pentru comentariu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)