-Rares-, te vad in ultimul timp foarte impatimit impotriva DMOZ-ului si am tot vazut exemplul asta cu rankingul. Nu esti singurul, am mai vazut si altii care doar banuiesc ce spun, nu au un fundament.
Hai sa iti pun eu o alta intrebare: Google Directory mai conteaza? Daca da, de ce? Daca nu, de ce? Cand e ultima data cand ai vazut la cautari sa iasa Google Directory sau oricum oricare alt director web? Te-ai gandit ca poate Google nu mai tine cont de directoare ptr ranking si doar ptr backlinks?
Referitor la boostul dat de o inscriere in DMOZ: nu ati avut nici pana acum un boost si oricum multi nici nu stiu sa il identifice ptr ca un link din DMOZ atrage de la sint multe alte link-uri de pe directoare ce folosesc baza de date DMOZ.
Pe principiu "orice link e un link bun ptr site", link-ul din DMOZ e si el la fel de bun. Asa ca, poate mai incetati cu "cunostintele despre DMOZ", mai ales ca nici unu dintre voi nu vine cu o dovada contrara sau pro DMOZ.
DMOZ atrage multe mituri in jurul lui, asta ptr ca multi obisnuiesc sa vobeasca din auzite. N-am vazut pe nimeni sa vina cu dovezi concrete, ptr ca relevanta unui link din DMOZ (si nu numai) poate fi masurata.
(-Rares- postul nu iti e adresat doar tie, ma folosesc de postul tau ptr a spune si altora ce am de zis. No offence.)