Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: In ce categorie sa introduc site-ul?

smartapp este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th November 2013
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit In ce categorie sa introduc site-ul?

Rog moderatorii sa mute acest topic, in cazul in care exista unul dedicat in acest sens, al identificarii categoriilor corecte de inscriere in DMOZ.

Pe scurt: am site-ul smartapp.ro si chiar nu stiu in ce categorie sa il bag. Site-ul face referire la o aplicatie gratuita pentru infiintarea unei entitati economice (SRL, PFA, ONG, etc.), asadar e un serviciu gratuit.

Initial ma gandisem la aceasta categorie (/World/Romana/Afaceri/Servicii_pentru_firme/), insa acum stau in dubii. Ceva ajutor?

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    37

Implicit

ceva software......daca are...nu am verificat..
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Sper ca esti constient ca ai sanse foarte mici sa-ti fie acceptat siteul?
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

zuuup este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    12th October 2013
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    36
    Posturi
    96
    Putere Rep
    27

Implicit

Incearca aici: Open Directory - World: Română: Afaceri: Servicii pentru firme: Consultan

Nu vad de ce nu ar fi acceptat?! Site-ul chiar arata foarte bine si are si continut iar categoria de mai sus are editor.

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Buna tuturor! Subiectul "Dmoz", încerc să îl înţeleg şi eu de peste 8 ani, problema este că nu reuşesc să înţeleg, posibil să fiu incapabil sau să nu am suficinte resurse din acest domeniu. Ok, Dmoz, este un director Web, de la care care în mod normal ar trebui sa primeşti ceva de genul "Du-te mă, ai un site de cacao", sau mai educat "site-ul Dvs., nu îndeplineşte condiţiile 1, 2, 3 şi 505!", da , înteleg pentru că şi eu am 3 directoare cotate binişor în Romania, accept sau ba! Nu mă poate condamna nimeni, sunt ale mele şi dacă vreau ca "X", companie care vinde morcovi să apară în directorul meu, aprob, dacă nu, nu şi gata, este alegerea sau "piticii", mei! Problema este că acolo, acolo la DMOZ, directorul ăsta de care toată lumea se plânge, pe categoria "România", da, România, sunt persoane ca mine, ca tine şi altfel de persoane care îşi dau cu parerea acolo. Din punctul meu de vedere, DMOZ, este un director bun, nimic de zis dar, nemernicii care administrează partea româna, sunt nişte mizerabili, îngâmfaţi şi jegosi, chiar jegosi.

Am adăugat site-uri bune, chiar foarte bune, descrieri, conţinut, optimizare, orice, problema este că de luni de zile nu primesc nimic, adica nu de luni, de ani! Ce să vă mai obosiţi cu DMOZ, de ce? O mizerie, chiar o mizesrie! Ce mare inginerie este DMOZ? Sunt site-uri pe primele locuri fără DMOZ, DMOZ, nu este soluţia pentru promovare, este doar o variantă ajutătoare şi dacă cei care administrează partea romana sunt niste dobitoci, nu are rost să vă chinuiţi, chiar nu are. Eu sincer am experienţa cu acest DMOZ, de peste 7 ani, chiar mai bine. Indiferent de ce descriere, titlu, cuvinte cheie pui acolo, dacă site-ul tău face concurenţa mizerabililor care se ocupă de partea româna, nu vei avea şanse şi în general, acolo sunt pupincurişti din SEO, da, corect ce spun, nişte mizerii. Un site din UK, a fost aprobat in 7 zile, site-ul meu si un site cu .ro la sfârşit, în 40 de ani. Încercaţi să eliminaţi din discuţiile voastre expresia "Dmoz", nu este pentru noi!

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de vertedi Vezi Post
    Indiferent de ce descriere, titlu, cuvinte cheie pui acolo, dacă site-ul tău face concurenţa mizerabililor care se ocupă de partea româna, nu vei avea şanse şi în general, acolo sunt pupincurişti din SEO, da, corect ce spun, nişte mizerii.
    Ce-ar fi sa incerci sa iti pierzi niste timp din viata aplicand pentru un post de editor DMOZ daca tot esti asa suparat?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

zuuup este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    12th October 2013
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    36
    Posturi
    96
    Putere Rep
    27

Implicit

La ce vocabular are greu imi vine sa cred ca ar fi acceptat ca si editor.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Citat Postat în original de vertedi Vezi Post
    Din punctul meu de vedere, DMOZ, este un director bun, nimic de zis dar, nemernicii care administrează partea româna, sunt nişte mizerabili, îngâmfaţi şi jegosi, chiar jegosi.

Sunt site-uri pe primele locuri fără DMOZ, DMOZ, nu este soluţia pentru promovare, este doar o variantă ajutătoare şi dacă cei care administrează partea romana sunt niste dobitoci, nu are rost să vă chinuiţi, chiar nu are.
    Verterdi, las-o mai moale cu jignirile la adresa editorilor DMOZ. Pana la urma oamenii fac voluntariat, isi rup din timpul liber pentru a edita siteurile voastre. Nu respinge nimeni siteul tau pentru ca nu ai basca, ci doar pentru motivul ca din punct de vedere calitativ (potrivit regulilor DMOZ) siteul tau nu corespunde. Punct.

Aaa, si intamplator, vezi ca o parte din "mizerabilii si jegosii" aia sunt colegii nostri pe seopedia. Si nu e chiar decent cum li te adresezi.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

mariamarin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd December 2013
    Locaţie
    buzau
    Vârstă
    35
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Dmoz are reguli clare . Daca esti ok accepta siteul, daca nu , e nu. Dar de ce jignesti?Nici mie nu mi-a acceptat siteul dar nu am facut tam tam si jignit. Si Robyroy are dreptate

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

@ verterdi: Si ca o completare: traim intr-o tara democratica si e normal sa ne putem manifesta nemultumirile, atata vreme cat o facem in limitele bunului simt. Ce te impiedica sa semnalezi un abuz aici: Open Directory Sistem pentru Sesizările Publice de Abuzuri in cazul in care ai probe ca unul dintre editori te nedreptateste? Ah, e mai usor sa ii injuri pe forumuri ....
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 16th November 2012, 01:12
  2. Categorie
    De Cartis Dragos în forumul WordPress
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 12th October 2012, 22:47
  3. Schimbare link Categorie pe WP !
    De MaXz în forumul WordPress
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 22nd October 2011, 15:36
  4. Răspunsuri: 1